Barion Pixel
A szavak tettek.”

A kosár tartlama

Tovább a fizetéshez

Összesen fizetendő:

Új könyvek Atlantisz könyvek Minden bolti könyv Ajánlatunk Vásárlóink kedvencei Most különösen kedvező árú könyvek

Tekintse meg legújabb könyveinket

A Work in Progress: A Journal

A Work in Progress: A Journal
Borító: Kötött
ISBN: 9780714877549
Méret: 157*220
Tömeg: 690 g
Oldalszám: 224
Megjelenés éve: 2019
-10%
7 890 Ft
7 101 Ft
Előrendelés
(Bejelentkezés szükséges)
A kedvezményes árak kizárólag a webshopunkon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek!

A Work in Progress: A Journal

The world-famous chef René Redzepi`s intimate first-hand account of a year in the life of his renowned restaurant, noma

A Work in Progress: A Journal is a highly personal document of the creative processes at noma and the challenges faced by its chefs over a twelve-month period in an unspecified year of the restaurant`s history. After a month of vacation, Redzepi made a resolution to keep a journal and to dedicate a year to the creativity and well-being at noma. The result is an unusually candid, and often humorous, insight into the inner workings of one of the food world`s most creative minds. Originally featured in the bestselling A Work in Progress, first published in 2013.

René Redzepi is widely recognized as one of the world`s most influential chefs. After closing his world-renowned Copenhagen restaurant Noma in 2017 - where he created his inventive take on Nordic cuisine with a distinctive emphasis on regional specialties - he recently opened Noma 2.0. Redzepi also established the not-for-profit MAD symposium in 2011 to galvanize the creative potential of the global cooking community.

Kiadó: Phaidon
Kategória: Gasztronómia




A szerző további könyvei Teljes lista

Noma 2.0

10%27 666 Ft30 740 Ft

Kosárba

Kapcsolódó könyvek

Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom