Barion Pixel
A szavak tettek.”

A kosár tartlama

Tovább a fizetéshez

Összesen fizetendő:

Új könyvek Atlantisz könyvek Minden bolti könyv Ajánlatunk Vásárlóink kedvencei Most különösen kedvező árú könyvek

Tekintse meg legújabb könyveinket

New Larousse Gastronomique

New Larousse Gastronomique
Borító: Kötött
ISBN: 9780600620426
Méret: 25,7
Oldalszám: 1152
Megjelenés éve: 2009
-10%
24 000 Ft
21 600 Ft
Előrendelés
(Bejelentkezés szükséges)
A kedvezményes árak kizárólag a webshopunkon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek!

New Larousse Gastronomique

Containing over 900 fresh photographs, this title provides recipes, tips, cooking styles and origins for various dish in history.
"Larousse Gastronomique", the world`s classic culinary reference book, is known for its authoritative and comprehensive collection of recipes. Here it is brought up to date for 2009 in an attractive edition containing over 900 new colour and black and white photographs. All chapters have been read and edited by field specialists, and 85 biographies of chefs have been added. Entries have also been regrouped for increased accessibility. Originally created by Prosper Montagne and published in 1938, this essential addition to any kitchen has withstood the test of time and become an invaluable source of information for every enthusiastic cook. Without the exaggeration and extravagant distractions of many of today`s cookery titles, "New Larousse Gastronomique" contains recipes, tips, cooking styles and origins for almost every dish in history.
Kiadó: Hamlyn Octopus
Szerkesztő: Hamlin Octopus
Kategória: Gasztronómia




Kapcsolódó könyvek

Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom