mangalica, A - világhírű magyar fajta története, a legjobb magyar séfek receptjeivel
-10%
5 490 Ft
4 941 Ft
Elfogyott A kedvezményes árak kizárólag a webshopunkon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek!
mangalica, A - világhírű magyar fajta története, a legjobb magyar séfek receptjeivel
A mangalica egy Magyarországon őshonos disznófajta, mely az utóbbi években nagy népszerűségnek örvend az ínyencek körében, ennek ellenére még mindig nem készült róla szakácskönyv. Ebben a hiánypótló kötetben egy részletes tanulmány mutatja be a fajta történetét és sajátosságait (a tanulmány szerzője a Mangalicatenyésztők Országos Egyesületének elnöke, Tóth Péter). A kötet második felében pedig a legjobb magyar éttermek szakácsai mutatják meg, mit készítenek mangalicából – mégpedig úgy, hogy az a bárki számára követhető legyen. A különleges recepteket exkluzív fotók kísérik.