Barion Pixel
A szavak tettek.”

A kosár tartlama

Tovább a fizetéshez

Összesen fizetendő:

Új könyvek Atlantisz könyvek Minden bolti könyv Ajánlatunk Vásárlóink kedvencei Most különösen kedvező árú könyvek

Tekintse meg legújabb könyveinket

Gourmet Today - More than 1000 All-New Recipes for the Contemporary Kitchen

Gourmet Today - More than 1000 All-New Recipes for the Contemporary Kitchen
Borító: Kötött
ISBN: 9780618610181
Oldalszám: 1152
Megjelenés éve: 2009
-10%
13 000 Ft
11 700 Ft
Előrendelés
(Bejelentkezés szükséges)
A kedvezményes árak kizárólag a webshopunkon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek!

Gourmet Today - More than 1000 All-New Recipes for the Contemporary Kitchen

In no other period of our country`s history has the food scene changed so rapidly. Exciting new ingredients are available everywhere, expanding our culinary horizons. Even casual meals have globe-trotting flavors. We want memorable dishes, and we want them to be healthy for our families and our planet. And with our busy schedules, we want them on the table faster than ever. A new culinary world calls for a new cookbook. Gourmet Today responds to our changing foodscape with more vegetarian recipes, more recipes for popular dishes from every corner of the world, more recipes for stunning meals ready in 30 minutes or less, more simple ways to prepare all the vegetables in the farmers` market, advice on choosing sustainable fish, chicken, and beef, tips on throwing an easy cocktail party, more recipes for flavorful techniques like grilling, and more recipes for the new ingredients flooding our market.

Each of the over 1,000 recipes was selected by editor in chief Ruth Reichl, a best-selling author in her own right, who wrote the introductions to each chapter. Every recipe has been tested and cross-tested in the Gourmet test kitchen so every cook, whether a first-timer or a veteran, gets impeccable results. With menus for holidays and other seasonal occasions, an authoritative glossary of ingredients (plus mail-order sources), and hundreds of sidebars on ingredients and handy techniques from the test kitchen, Gourmet Today is the indispensable book for today`s cook.

Kiadó: Houghton Mifflin
Kategória: Gasztronómia




A szerző további könyvei Teljes lista

Kapcsolódó könyvek

Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom