Barion Pixel
A szavak tettek.”

A kosár tartlama

Tovább a fizetéshez

Összesen fizetendő:

Új könyvek Atlantisz könyvek Minden bolti könyv Ajánlatunk Vásárlóink kedvencei Most különösen kedvező árú könyvek

Tekintse meg legújabb könyveinket

Cooking - The Quintessential Art

Cooking -  The Quintessential Art
Borító: Kötött
ISBN: 9780520252950
Méret: 160 * 210
Tömeg: 545 g
Oldalszám: 366
Megjelenés éve: 2008
-10%
7 460 Ft
6 714 Ft
Elfogyott
A kedvezményes árak kizárólag a webshopunkon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek!

Cooking - The Quintessential Art

From its intriguing opening question—"How can we reasonably judge a meal?"—to its rewarding conclusion, this beautiful book picks up where Brillat-Savarin left off almost two centuries ago. Hervé This, a cofounder (with the late physicist Nicholas Kurti) of the new approach to studying the scientific basis of cooking known as molecular gastronomy, investigates the question of culinary beauty in a series of playful, lively, and erudite dialogues. Considering the place of cuisine in Western culture, This explores an astonishing variety of topics and elaborates a revolutionary method for judging the art of cooking. Many of the ideas he introduces in this culinary romance are illustrated by dishes created by Pierre Gagnaire, whose engaging commentaries provide rare insights into the creative inspiration of one of the world`s foremost chefs. The result is an enthralling, sophisticated, freewheeling dinner party of a book that also makes a powerful case for openness and change in the way we think about food.

AUTHORS:
Hervé This is Research Chemist at Institut National de la Recherche Agronomique and the author of Kitchen Mysteries: Revealing the Science of Cooking, among other books.
Pierre Gagnaire is chef and owner of many restaurants, including Restaurant Pierre Gagnaire, Paris.





A sorozat további kötetei Teljes lista

Kapcsolódó könyvek

Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom