Barion Pixel
A szavak tettek.”

A kosár tartlama

Tovább a fizetéshez

Összesen fizetendő:

Új könyvek Atlantisz könyvek Minden bolti könyv Ajánlatunk Vásárlóink kedvencei Most különösen kedvező árú könyvek

Tekintse meg legújabb könyveinket

Rice Book, The - History, Culture, Recipes

Rice Book, The - History, Culture, Recipes
Borító: Fűzött
ISBN: 9780711222601
Méret: 19,6
Oldalszám: 404
Megjelenés éve: 2003
-10%
3 500 Ft
3 150 Ft
Előrendelés
(Bejelentkezés szükséges)
A kedvezményes árak kizárólag a webshopunkon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek!

Rice Book, The - History, Culture, Recipes

The Rice Book is a must for every cook and anyone who is seriously interested in food. A brilliant cookbook, it is also the definitive encyclopedia of rice. The first part of the book covers the many varieties of rice; the nutritional value; its history and agriculture; the cults, cultures and myths which have grown up around it; and its importance through the ages. The second part is a comprehensive directory of nearly 200 recipes from as far afield as Afghanistan, the Philippines, Latin America, Korea, Iran, the Camargue, Japan, Russia and Louisiana.

A szerzőről:
Sri Owen is a highly respected cook, a popular lecturer and the author of several award-winning cookbooks, including Indonesian Regional Food and Cookery, which was awarded the Langhe Ceretto Prize for the best recipe book and was shortlisted for a Julia Child Award. She lives in London.




Kapcsolódó könyvek

Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom