Barion Pixel
A szavak tettek.”

A kosár tartlama

Tovább a fizetéshez

Összesen fizetendő:

Új könyvek Atlantisz könyvek Minden bolti könyv Ajánlatunk Vásárlóink kedvencei Most különösen kedvező árú könyvek

Tekintse meg legújabb könyveinket

Bocuse`s Regional French Cooking

Bocuse`s Regional French Cooking
Borító: Fűzött
ISBN: 9782080136411
Oldalszám: 192
Megjelenés éve: 1992
-10%
5 800 Ft
5 220 Ft
Előrendelés
(Bejelentkezés szükséges)
A kedvezményes árak kizárólag a webshopunkon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek!

Bocuse`s Regional French Cooking

Paul Bocuse, one of the world`s most influential chefs, takes us on an enchanting culinary journey through France, presenting delicious recipes that evoke the special personality and flavor of each province. Bocuse`s selection reveals the remarkable sensitivity of the French to the land and to the preparation of food. He describes the landscape and heritage of each region, as well as the local produce and gourmet traditions that contribute to the unique character of its cuisine. Written in a clear, easy-to-follow style, this is a collection that any cook can master. The recipes demand no complicated techniques or equipment and were carefully adapted to the non-French kitchen under Bocuse`s own expert guidance. In the French tradition, the presentation of food is as important as its flavor, and the splendid photographs by Dietmar Frege that accompany the recipes beautifully reveal this aspect of French culinary art. Handsomely designed and illustrated, Bocuse`s Regional French Cooking makes the fabulous tastes of France accessible to everyone in a stunning cookbook that is a delight for the eye as well as for the palate.

Kiadó: Flammarion
Kategória: Gasztronómia




Kapcsolódó könyvek

Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom