Barion Pixel
A szavak tettek.”

A kosár tartlama

Tovább a fizetéshez

Összesen fizetendő:

Új könyvek Atlantisz könyvek Minden bolti könyv Ajánlatunk Vásárlóink kedvencei Most különösen kedvező árú könyvek

Tekintse meg legújabb könyveinket

A bankrendszer elfoglalása

A bankrendszer elfoglalása
Borító: Ragasztott
ISBN: 9786158204798
Nyelv: angol
Méret: 142*210
Tömeg: 370 g
Oldalszám: 256
Megjelenés éve: 2023
-10%
4 690 Ft
4 221 Ft
Kosárba
Raktáron
A kedvezményes árak kizárólag a webshopunkon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek!

A bankrendszer elfoglalása

Várhegyi Éva a magyar bankrendszert közvetlen közelségből ismerve tárja fel közérthető stílusban, ugyanakkor mégis alapos szakmaisággal, hogyan vonta a magyar kormány szoros irányítása alá a bankrendszert és az azt irányító intézményeket 2010-től egészen napjainkig.

A kormány szabályozási eszközökkel, nyomásgyakorlással, államosításokkal megteremtett annak feltételét, hogy a bankrendszerben egy arra kijelölt baráti-üzleti kör jelentős tulajdonosi részesedéshez jusson. Várhegyi Éva átvilágítja és érthetővé teszi ezt a szövevényes drámát, továbbá bemutatja a főszereplőket és a fontosabb mellékszereplőket - így az olvasó végigkövetheti többek között Spéder Zoltán felemelkedésének és bukásának történetét is.
"Várhegyi Éva imponáló szakmai tudás birtokában, remek és közérthető stílusban, a bankrendszer és az azt irányító intézmények mély ismeretében, mégis kellő távolságot tartva tárja elénk az elmúlt évtized egyik eltitkolt történetét. Ennek az időszaknak a gazdaságtörténete aligha érthető meg e kiváló írás ismerete nélkül." Surányi György

Kapcsolódó könyvek

Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom