Ízek és formák
Ízek és formák
Segal Viktor a fúziós konyha legismertebb képviselője hazánkban. Első szakácskönyve Színek és ízek címmel 2010-ben jelent meg a Kiadónál, és hatalmas szakmai és közönségsikert aratott.
Segal Viktor második szakácskönyvében nem az egyes alapanyagok, hanem különböző (kulináris) alkalmak köré csoportosítja vadonatúj receptjeit. Az egyes fogásokat úgy válogatta össze, hogy azok önmagukban is újszerűek és különlegesek legyenek, igazi lényegüket azonban együtt, egymással kombinálva fedik fel – legyen az alkalom egy családi ebéd, egy kerti sütögetés vagy akár egy hétköznapi vacsora. Az első Segal Viktor - szakácskönyv hagyományait folytató, ám annál még intenzívebb, még színesebb, még látványosabb kötetben a mesterszakács 75 vadonatúj recepttel örvendezteti meg a gasztronómia szerelmeseit.