Barion Pixel
Words are deeds.”

Cart content

Checkout

Total price:

New books Atlantisz books All books in shop Our recommendation Customers favorite Discount Books

Check out our latest books

Főzőiskola - Konyhai technikák lépésről lépésre. Hogyan legyünk mesterszakácsok a saját konyhánkban?

Főzőiskola - Konyhai technikák lépésről lépésre. Hogyan legyünk mesterszakácsok a saját konyhánkban?
Cover: Kötött
ISBN: 9789636892760
Language: magyar
Page no.: 256
Publish year: 2009
-10%
6 990 Ft
6 291 Ft
Preorder
(You have to login)
Discounted prices are valid only for orders placed through our webshop.

Főzőiskola - Konyhai technikák lépésről lépésre. Hogyan legyünk mesterszakácsok a saját konyhánkban?

Ha valaha is úgy vélte, hogy a szakácskönyvek vagy a tévés szakácsok receptjei túlságosan bonyolultak, most megváltozhat a véleménye. A Főzőiskola könnyen követhető leírásai lépésről lépésre végigvezetik mindazokon a konyhai eljárásokon, amelyek ismeretében nagyszerű szakács válhat Önből. Megmutatja, hogyan váljon profivá a konyhában minden téren, a besamelmártás készítésétől a halfilézésen vagy a zselatin felhasználásán át a tésztagyúrásig, a tortalapok vagy a kenyér sütéséig.
Akár meglévő ismereteit akarja kiegészíteni, akár teljesen új technikákat szeretne elsajátítani, a részletes leírások és az egyes lépéseket illusztráló fényképek biztosítják, hogy a piskóta elkészítését ugyanolyan egyszerűnek fogja találni, mint a paradicsom hámozását.A könyv több mint 250 olyan eljárást mutat be, amelyek segítségével lenyűgözheti barátait és családtagjait gasztronómiai teljesítményével.
Publisher: Gabo
Category: Gasztronómia




Related books

Chef School

10%6 030 Ft6 700 Ft

Preorder
This site uses cookies to improve your user experience. Details Accept