A főzés magasiskolája - Institut Paul Bocuse - 250 séfmódszer bemutatása lépésről lépésre, 1800 fotóval
Cover: Fűzött
ISBN: 9786155331886
Language: magyar
Size: 270*305
Weight: 4660 g
Page no.: 720
Publish year: 2017
ISBN: 9786155331886
Language: magyar
Size: 270*305
Weight: 4660 g
Page no.: 720
Publish year: 2017
-10%
19 900 Ft
17 910 Ft
Out of stock Discounted prices are valid only for orders placed through our webshop.
A főzés magasiskolája - Institut Paul Bocuse - 250 séfmódszer bemutatása lépésről lépésre, 1800 fotóval
Ismerjük meg a világhírű Paul Bocuse Intézetet és kiváló séfjeinek egyedülálló módszereit. Lépésről lépésre követhetjük a csúcsgasztronómia mesterfogásait.
250 SÉFMÓDSZER BEMUTATÁSA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE, 1800 FOTÓVAL
- 250 fotóval illusztrált technikai eljárás.
- 70 eredeti recept az Intézet konyhafőnökeitől.
- Több mint 1800 étel- és fázisfotó.
- Részletgazdag leírások.
- Milyen a tökéletes vendéglátás, hogyan teremtsünk összhangot étel és ital között, s milyen a hibátlanul terített asztal.
A KONYHAFŐNÖKÖK MESTERSÉGBELI TUDÁSÁT
BÁRKI ELSAJÁTÍTHATJA!