Konyhai kémia - Hogyan működik főzés közben a tudomány?
Borító: Ragasztott
ISBN: 9786158233781
Nyelv: magyar
Méret: 141*210
Tömeg: 534 g
Oldalszám: 376
Megjelenés éve: 2024
ISBN: 9786158233781
Nyelv: magyar
Méret: 141*210
Tömeg: 534 g
Oldalszám: 376
Megjelenés éve: 2024
-10%
4 690 Ft
4 221 Ft
KosárbaRaktáron
A kedvezményes árak kizárólag a webshopunkon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek!
Konyhai kémia - Hogyan működik főzés közben a tudomány?
Kerti sütögetéskor miért csökkenti a zöldfűszeres pác a rákkeltő anyagok keletkezését? Miért finom a hőbomlás egyes fázisaiban az étel, és miért ehetetlen a másikban? Vajon mitől rettegnek a kemofóbok, ha édesítőszert tartalmaz egy étel? Miért változik meg a vizeletünk szaga, ha spárgát ettünk, és miért csak az emberek negyede érzékeli? Barotányi Zoltán kedélyes és lezser hangvételű ismeretterjesztő írásaiban összeforr a gasztronómia és a szigorú tudomány, mely rég volt olyan szórakoztató és lélegzetelállítóan összetett, mint háztartásunk fortyogó laboratóriumában: a konyhában.
Kiadó: Tea Kiadó
Sorozat: Magyar Narancs Könyvek
Kategória: Ajánlatunk, Gasztronómia, Ismeretterjesztő
Sorozat: Magyar Narancs Könyvek
Kategória: Ajánlatunk, Gasztronómia, Ismeretterjesztő