Barion Pixel
Words are deeds.”

Cart content

Checkout

Total price:

New books Atlantisz books All books in shop Our recommendation Customers favorite Discount Books

Check out our latest books

Konyhai kémia - Hogyan működik főzés közben a tudomány?

Konyhai kémia - Hogyan működik főzés közben a tudomány?
Cover: Ragasztott
ISBN: 9786158233781
Language: magyar
Size: 141*210
Weight: 534 g
Page no.: 376
Publish year: 2024
-10%
4 690 Ft
4 221 Ft
Add to cart
In stock
Discounted prices are valid only for orders placed through our webshop.

Konyhai kémia - Hogyan működik főzés közben a tudomány?

Kerti sütögetéskor miért csökkenti a zöldfűszeres pác a rákkeltő anyagok keletkezését? Miért finom a hőbomlás egyes fázisaiban az étel, és miért ehetetlen a másikban? Vajon mitől rettegnek a kemofóbok, ha édesítőszert tartalmaz egy étel? Miért változik meg a vizeletünk szaga, ha spárgát ettünk, és miért csak az emberek negyede érzékeli? Barotányi Zoltán kedélyes és lezser hangvételű ismeretterjesztő írásaiban összeforr a gasztronómia és a szigorú tudomány, mely rég volt olyan szórakoztató és lélegzetelállítóan összetett, mint háztartásunk fortyogó laboratóriumában: a konyhában.





Related books

Brutalist Japan

10%18 513 Ft20 570 Ft

Add to cart
This site uses cookies to improve your user experience. Details Accept