Az Atlantisz Könyvkiadó oldala és webáruháza. Vásárlás, rendelés, import egy helyen!


  The Atlantisz Publishing House 2020. június 03. szerda Kedvencek közé | Kezdőlapnak beállítom  
  On-line rendelés esetén 20% kedvezmény minden Atlantisz-kötetre és 10% kedvezmény minden raktáron levő könyvre!      |     Ismerkedjen meg kedvezményeinkkel!

Könyvrendelés

Kiemelt híreink


2020. május 18-tól újra nyitva az Atlantisz KönyvszigetA könyvrendeléseket továbbra is folyamatosan teljesítjük2020. március 18-tól az Atlantisz Könyvsziget átmenetileg zárva
Összes hír, esemény

Atlantisz Könyvkiadó

Hírlevél

Ha szeretne rendszeresen értesí- tést kapni akcióinkról, kiadvá- nyainkról, iratkozzon fel hírleve- lünkre!

Könyvkereső


Részletes kereső
Ha webáruházunkban vásárol, kérjük, előbb regisztráljon! | Vásárlási útmutató

Az Atlantisz Könyvsziget


A Király utca—Anker köz sarkán található Atlantisz Könyvsziget— mely Közép—Európa egyetlen ilyen információs centruma és nemzetközi humán tudományos könyvesboltja — négy világnyelven és magyarul teszi elérhetővé a legújabb művészeti és tudományos irodalmat. A Könyvszigetet 1993-ban közösen nyitotta meg Frankfurt és Budapest főpolgármestere.

Könyvesbolt, könyvimportőr és kiállítóhely egyszerre.

Könyvesboltunk a humán tudományok — filozófia, irodalomtudomány, szociológia, pszichológia, történelem, vallástudományok, művészetelmélet — szakboltja. Az országban páratlan katalógusgyűjeményünk mellett természetesen internetes hozzáférést is biztosítunk a világ könyvkínálatához. Munkatársaink olvasó emberek — beszélgessen el velük kedvenc könyveiről!

Az Atlantisz Könyvszigeten mindig talál különösen kedveményes árú könyveket. Ezek speciális beszerzésekből származnak, esetleg maradványpéldányok vagy borítójuk kicsit sérült.

Az Atlantisz Könyvsziget — sok megrendelőnk szerint az ország leggyorsabb és legolcsóbb könyvimport szolgálata. Régóta az Atlantiszon keresztül szerez be külföldi könyvet például az Országgyűlési Könyvtár, a Szépművészeti Múzeum, az ELTE és a többi magyar egyetem számos tanszéke, illetve könyvtára, sok egyházi intézmény és egyetem, a hazai tudományos kutatóintézetek vagy éppen nagyvállalatok egész sora. Munkatársaink segítenek Önnek a munkájához, tanulmányaihoz szükséges legújabb kötetek vagy éppen régóta vágyott könyvek beszerzésében.

Az Atlantisz Könyvsziget eddig is számos könyvkiállítás színhelye volt. Bemutattuk a Suhrkamp, a Fischer, a Campus, a Neue Kritik, a C. H. Beck, a Penguin, a Blackwell programját. A 2007. október végi "Frankfurt Budapesten" kulturális napok keretében az S. Fischer kiadó Walter Pehle által szerkesztett "fekete sorozatát" állítottuk ki, mely a nemzetiszocializmus korszaka világszerte legkomolyabbnak tekintett feldolgozása.

Könyvimport ismertető Kiemelt külföldi partnereink oldalai

Belépés


Megjelent köteteink

ajanlokep

Lapozzon bele!

Sorozataink

Támogatóink


Részletes kereső
Könyvrendelés Címlap Részletes keresés Az Atlantisz könyvei Megjelent kötetink Sorozatok szerint Szerzők szerint Boltunkból azonal elvihető Szerzők szerint Cím szerint Témakör szerint Külföldi könyvbeszerzés Külföldi könyvkiadók Egyedi megrendelések Vásárlási tudnivalók Vásárlási tájékoztató Kedvezmények Miért az Atlantisz? Gyors import, kedvező ár Sürgős rendelések Különleges beszerzések A rendelés módjai Impresszum, kapcsolat Kapcsolatfelvétel Fejlesztés, grafika Hírek, események Hírek Atlantisz könyvkiadó Atlantisz könyvprogram The Atlantisz Publishing House Könyveink Az Atlantisz Könyvsziget Recenziók időrendben Szerzőink Munkatársaink Védnökeink és támogatóink Mentsen könyvet! Könyvkiadónk története Fotógaléria Kiemelt külföldi partnereink Letöltheto anyagok Sorozatok borítói Plakátok Panorámafotók Háttérképek Képernyővédő
Vissza a lap tetejére