Az Atlantisz Könyvkiadó oldala és webáruháza. Vásárlás, rendelés, import egy helyen!


  The Atlantisz Publishing House 2020. július 04. szombat Kedvencek közé | Kezdőlapnak beállítom  
  On-line rendelés esetén 20% kedvezmény minden Atlantisz-kötetre és 10% kedvezmény minden raktáron levő könyvre!      |     Ismerkedjen meg kedvezményeinkkel!

Könyvrendelés

Kiemelt híreink


2020. május 18-tól újra nyitva az Atlantisz KönyvszigetA könyvrendeléseket továbbra is folyamatosan teljesítjük2020. március 18-tól az Atlantisz Könyvsziget átmenetileg zárva
Összes hír, esemény

Atlantisz Könyvkiadó

Hírlevél

Ha szeretne rendszeresen értesí- tést kapni akcióinkról, kiadvá- nyainkról, iratkozzon fel hírleve- lünkre!

Könyvkereső


Részletes kereső
Ha webáruházunkban vásárol, kérjük, előbb regisztráljon! | Vásárlási útmutató


gyermek és a város, A

Bolti ár: 1280 Ft

Internetes ár: 1152 Ft (10% kedvezmény)

Elérhetőség: Megvásárolható

Borító: Fűzött

ISBN: 9789639312258

Nyelv: magyar

Kiadás éve: 2002

Kiadó: Pont Kiadó

Kategóriák: Pszichológia, pszichoterápia, Szociológia


Mennyiség (db):
 Ismertető

Azok az élményszerű tapasztalatok, amelyek régen a gyerekeknek önbizalmat és bátorságot adtak, a megváltozott környezetben nehezen elérhetővé váltak. A gyereknek nem kell mást tennie, mint megnyitnia a csapot, és máris folyik a víz, megnyomnia egy gombot, és már ég is a tűz, meg sem kell gyújtani – írja Françoise Dolto, aki a változás társadalmi következményeire is figyelmeztet: Nem érzik, hogy ők nélkülözhetetlenek és fontosak a családnak, pedig vidéken, ahol mindenkinek megvolt a maga feladata, valamikor ez így lehetett; a gyerekek sokat és nagyon szívesen segítettek, ily módon kivették részüket a családi munkából, megtanulták magukat elhelyezni a társadalomban.
Françoise Dolto (1908-1988), a hetvenes évek egyik legnépszerűbb francia gyermekpszichológusa a galerikbe verődő, helyüket csoport-kötődésekkel kereső, pótcselekvésekbe gabalyodó városi gyermekek kapcsán e könyvben korunk legégetőbb kérdéseit feszegeti.


Az Ön hozzászólása

Belépés


Megjelent köteteink

ajanlokep

Lapozzon bele!

Sorozataink

Támogatóink


Részletes kereső
Könyvrendelés Címlap Részletes keresés Az Atlantisz könyvei Megjelent kötetink Sorozatok szerint Szerzők szerint Boltunkból azonal elvihető Szerzők szerint Cím szerint Témakör szerint Külföldi könyvbeszerzés Külföldi könyvkiadók Egyedi megrendelések Vásárlási tudnivalók Vásárlási tájékoztató Kedvezmények Miért az Atlantisz? Gyors import, kedvező ár Sürgős rendelések Különleges beszerzések A rendelés módjai Impresszum, kapcsolat Kapcsolatfelvétel Fejlesztés, grafika Hírek, események Hírek Atlantisz könyvkiadó Atlantisz könyvprogram The Atlantisz Publishing House Könyveink Az Atlantisz Könyvsziget Recenziók időrendben Szerzőink Munkatársaink Védnökeink és támogatóink Mentsen könyvet! Könyvkiadónk története Fotógaléria Kiemelt külföldi partnereink Letöltheto anyagok Sorozatok borítói Plakátok Panorámafotók Háttérképek Képernyővédő
Vissza a lap tetejére