Az Atlantisz Könyvkiadó oldala és webáruháza. Vásárlás, rendelés, import egy helyen!


  The Atlantisz Publishing House 2020. július 07. kedd Kedvencek közé | Kezdőlapnak beállítom  
  On-line rendelés esetén 20% kedvezmény minden Atlantisz-kötetre és 10% kedvezmény minden raktáron levő könyvre!      |     Ismerkedjen meg kedvezményeinkkel!

Könyvrendelés

Kiemelt híreink


2020. május 18-tól újra nyitva az Atlantisz KönyvszigetA könyvrendeléseket továbbra is folyamatosan teljesítjük2020. március 18-tól az Atlantisz Könyvsziget átmenetileg zárva
Összes hír, esemény

Atlantisz Könyvkiadó

Hírlevél

Ha szeretne rendszeresen értesí- tést kapni akcióinkról, kiadvá- nyainkról, iratkozzon fel hírleve- lünkre!

Könyvkereső


Részletes kereső
Ha webáruházunkban vásárol, kérjük, előbb regisztráljon! | Vásárlási útmutató

nagyítás

Antonio Carluccio's Italia

Bolti ár: 5020 Ft

Internetes ár: 4518 Ft (10% kedvezmény)

Elérhetőség: Megrendelhető

Borító: Fűzött

ISBN: 9781844004973

Nyelv: angol

Kiadás éve: 2007

Kiadó: Quadrille Publishing

Kategóriák: Ismeretterjesztő , Gasztronómia, Kultúra, Útikönyvek


Mennyiség (db):
 



Ismertető

Antonio Carluccio's "Italia" is a gastronomic tour embracing every region of the country. Each chapter weaves together fascinating information on the region's traditions, its typical products and its characteristic regions. Antonio's knowledge of Italy stems from his childhood when his family moved around the country following his father's job as a railway stationmaster. As a young man working as a wine merchant, Antonio toured the country deepening his knowledge of its different regions. This book, photographed in Italy by Alastair Hendy, distils Antonio's passion for his mother country and brings real insight to the different factors that influence its food and cooking. The breathtaking visual content celebrates the gastronomic life of Italy with stunning photographs of countryside and architecture, of people and food products, and of mouth-watering recipes.

A szerzőről:
Antonio Carluccio, leading gastronome and best-selling Italian food writer, explores for the first time the foods and traditions of the different recipes which give Italian cooking its richly varied colourful character. Proprietor of the Covent Garden Neal Street Restaurant and, with his wife Priscilla, owner of the Italian food shop, Carluccio s and the series of Carluccio's Caffes, he was recently given the Commendatore award by the Italian government for his contribution to Italian food.

Az Ön hozzászólása

Belépés


Megjelent köteteink

ajanlokep

Lapozzon bele!

Sorozataink

Támogatóink


Részletes kereső
Könyvrendelés Címlap Részletes keresés Az Atlantisz könyvei Megjelent kötetink Sorozatok szerint Szerzők szerint Boltunkból azonal elvihető Szerzők szerint Cím szerint Témakör szerint Külföldi könyvbeszerzés Külföldi könyvkiadók Egyedi megrendelések Vásárlási tudnivalók Vásárlási tájékoztató Kedvezmények Miért az Atlantisz? Gyors import, kedvező ár Sürgős rendelések Különleges beszerzések A rendelés módjai Impresszum, kapcsolat Kapcsolatfelvétel Fejlesztés, grafika Hírek, események Hírek Atlantisz könyvkiadó Atlantisz könyvprogram The Atlantisz Publishing House Könyveink Az Atlantisz Könyvsziget Recenziók időrendben Szerzőink Munkatársaink Védnökeink és támogatóink Mentsen könyvet! Könyvkiadónk története Fotógaléria Kiemelt külföldi partnereink Letöltheto anyagok Sorozatok borítói Plakátok Panorámafotók Háttérképek Képernyővédő
Vissza a lap tetejére