Az Atlantisz Könyvkiadó oldala és webáruháza. Vásárlás, rendelés, import egy helyen!


  The Atlantisz Publishing House 2020. június 04. csütörtök Kedvencek közé | Kezdőlapnak beállítom  
  On-line rendelés esetén 20% kedvezmény minden Atlantisz-kötetre és 10% kedvezmény minden raktáron levő könyvre!      |     Ismerkedjen meg kedvezményeinkkel!

Könyvrendelés

Kiemelt híreink


2020. május 18-tól újra nyitva az Atlantisz KönyvszigetA könyvrendeléseket továbbra is folyamatosan teljesítjük2020. március 18-tól az Atlantisz Könyvsziget átmenetileg zárva
Összes hír, esemény

Atlantisz Könyvkiadó

Hírlevél

Ha szeretne rendszeresen értesí- tést kapni akcióinkról, kiadvá- nyainkról, iratkozzon fel hírleve- lünkre!

Könyvkereső


Részletes kereső
Ha webáruházunkban vásárol, kérjük, előbb regisztráljon! | Vásárlási útmutató


kommunikációs kompetencia fejlesztése, A - Az általános komunikációs készségek fejlesztésének elmélete és gyakorlata

Bolti ár: 1900 Ft

Internetes ár: 1710 Ft (10% kedvezmény)

Elérhetőség: Megvásárolható

Borító: Fűzött

ISBN: 9789639296992

Nyelv: magyar

Kiadás éve: 2005

Kiadó: Pázmány Könyvek

Kategóriák: Média, kommunikáció, Pedagógia


Mennyiség (db):
 Ismertető

Személyközi kapcsolataink alakulása, személyiségünk kiteljesítése és kifejezése, a legkülönbözőbb helyzetekben nyújtott teljesítményünk, életminőségünk, a szavakkal való bánni tudásunk kommunikációs kompetenciánk függvénye. A "hogyan mondjam el?" kérdése mindannyiszor felmerül bennünk, ahányszor "tétje van" a kommunikációnknak. Gondolataink megfogalmazása, nyelvi formába öntése rólunk, "világunkról" árulkodik, minősíti a kapcsolatainkat, a partnerünkhöz és a mondandónkhoz való viszonyunkat.
A szavakkal való bánni tudás egyszerre feladat és lehetőség: a lehető legszebben, legválasztékosabban, legtalálóbban, legeredetibben fejezzük ki gondolatainkat.
Ez a könyv arra keresi a választ, hogy milyen a kommunikációs kompetencia - avagy a szavakkal való bánni tudás - természete, miként szerveződik és hogyan fejleszthető. Olyan elméleti, módszertani alapismereteket és konkrét gyakorlati eljárásokat tartalmaz, melyet a gyakorló kommunikátorok, a kommunikációs készségfejlesztéssel foglalkozó szakemberek és a pedagógusok is haszonnal forgathatnak.


Az Ön hozzászólása

Belépés


Megjelent köteteink

ajanlokep

Lapozzon bele!

Sorozataink

Támogatóink


Részletes kereső
Könyvrendelés Címlap Részletes keresés Az Atlantisz könyvei Megjelent kötetink Sorozatok szerint Szerzők szerint Boltunkból azonal elvihető Szerzők szerint Cím szerint Témakör szerint Külföldi könyvbeszerzés Külföldi könyvkiadók Egyedi megrendelések Vásárlási tudnivalók Vásárlási tájékoztató Kedvezmények Miért az Atlantisz? Gyors import, kedvező ár Sürgős rendelések Különleges beszerzések A rendelés módjai Impresszum, kapcsolat Kapcsolatfelvétel Fejlesztés, grafika Hírek, események Hírek Atlantisz könyvkiadó Atlantisz könyvprogram The Atlantisz Publishing House Könyveink Az Atlantisz Könyvsziget Recenziók időrendben Szerzőink Munkatársaink Védnökeink és támogatóink Mentsen könyvet! Könyvkiadónk története Fotógaléria Kiemelt külföldi partnereink Letöltheto anyagok Sorozatok borítói Plakátok Panorámafotók Háttérképek Képernyővédő
Vissza a lap tetejére