Az Atlantisz Könyvkiadó oldala és webáruháza. Vásárlás, rendelés, import egy helyen!


  The Atlantisz Publishing House 2020. február 17. hétfő Kedvencek közé | Kezdőlapnak beállítom  
  On-line rendelés esetén 20% kedvezmény minden Atlantisz-kötetre és 10% kedvezmény minden raktáron levő könyvre!      |     Ismerkedjen meg kedvezményeinkkel!

Könyvrendelés

Kiemelt híreink


Ünnepi nyitva tartás 2019 decemberében az Atlantisz Könyvszigeten Atlantisz Könyvkiadó & Atlantisz Könyvsziget az Ünnepi KönyvhétenKis Könyves Éj 2019. április 26-án az Atlantisz Könyvszigeten
Összes hír, esemény

Atlantisz Könyvkiadó

Hírlevél

Ha szeretne rendszeresen értesí- tést kapni akcióinkról, kiadvá- nyainkról, iratkozzon fel hírleve- lünkre!

Könyvkereső


Részletes kereső
Ha webáruházunkban vásárol, kérjük, előbb regisztráljon! | Vásárlási útmutató


másik város, A

Bolti ár: 2000 Ft

Internetes ár: 1800 Ft (10% kedvezmény)

Elérhetőség: Megvásárolható

Borító: Fűzött

ISBN: 9788071499695

Nyelv: magyar

Kiadás éve: 2007

Kiadó: Kalligram

Fordító: Benyovszky Krisztián

Kategóriák: Szépirodalom


Mennyiség (db):
 Ismertető

Michal Ajvaz (1949) a kortárs cseh próza élvonalához tartozik, az ún. fantasztikus vagy mágikus vonulatának egyik képviselője. A másik város című regényének cselekménye Prágában játszódik, és egy könyv utáni izgalmas nyomozás történetén alapul. A főhős egy antikváriumban talált rejtélyes kiadványnak köszönhetően szerez tudomást a valós Prága mögött meghúzódó "másik város" létezéséről. Aggályait és félelmeit félretéve elhatározza, hogy felfedezni magának ezt az ismeretlen birodalmat. Fantasztikumba hajló találkozásokban, mesés, szürreális kalandokban van része az utazás folyamán, mely folyamatosan saját mindennapi létezését érintő kérdésekkel szembesíti őt.
"Lassacskán hajtogattam a lapokat, a lámpa fényében úgy bukkant elő egyik oldal a másik után, mintha a sötét árnyékból úszott volna elő; a kerekded és tüskés betűk sorai mágikus nyakláncok fonalaiként terültek szét a papíron. A betűk lehelletében, mely ott terjengett a lapok fölött, dzsungelekben és szövevényes, kiterjedt városokban játszódó történetek rezegtek, időnként úgy tűnt, hogy felvillant egy kép ezekből a történetekből, egy fantasztikus eretnek mozgalom elszánt tagjának rossz arca, egy ragadozó halk léptei az éjszakai palota mélyén, egy kéz nyugtalanító gesztusa a szabad selyemben, egy kerti bokrok közt álló kőkerítés romjai."


Az Ön hozzászólása

Belépés


Megjelent köteteink

ajanlokep

Lapozzon bele!

Sorozataink

Támogatóink


Részletes kereső
Könyvrendelés Címlap Részletes keresés Az Atlantisz könyvei Megjelent kötetink Sorozatok szerint Szerzők szerint Boltunkból azonal elvihető Szerzők szerint Cím szerint Témakör szerint Külföldi könyvbeszerzés Külföldi könyvkiadók Egyedi megrendelések Vásárlási tudnivalók Vásárlási tájékoztató Kedvezmények Miért az Atlantisz? Gyors import, kedvező ár Sürgős rendelések Különleges beszerzések A rendelés módjai Impresszum, kapcsolat Kapcsolatfelvétel Fejlesztés, grafika Hírek, események Hírek Atlantisz könyvkiadó Atlantisz könyvprogram The Atlantisz Publishing House Könyveink Az Atlantisz Könyvsziget Recenziók időrendben Szerzőink Munkatársaink Védnökeink és támogatóink Mentsen könyvet! Könyvkiadónk története Fotógaléria Kiemelt külföldi partnereink Letöltheto anyagok Sorozatok borítói Plakátok Panorámafotók Háttérképek Képernyővédő
Vissza a lap tetejére