Az Atlantisz Könyvkiadó oldala és webáruháza. Vásárlás, rendelés, import egy helyen!


  The Atlantisz Publishing House 2020. január 22. szerda Kedvencek közé | Kezdőlapnak beállítom  
  On-line rendelés esetén 20% kedvezmény minden Atlantisz-kötetre és 10% kedvezmény minden raktáron levő könyvre!      |     Ismerkedjen meg kedvezményeinkkel!

Könyvrendelés

Kiemelt híreink


Ünnepi nyitva tartás 2019 decemberében az Atlantisz Könyvszigeten Atlantisz Könyvkiadó & Atlantisz Könyvsziget az Ünnepi KönyvhétenKis Könyves Éj 2019. április 26-án az Atlantisz Könyvszigeten
Összes hír, esemény

Atlantisz Könyvkiadó

Hírlevél

Ha szeretne rendszeresen értesí- tést kapni akcióinkról, kiadvá- nyainkról, iratkozzon fel hírleve- lünkre!

Könyvkereső


Részletes kereső
Ha webáruházunkban vásárol, kérjük, előbb regisztráljon! | Vásárlási útmutató


Shakespeare-kollégium - tanulmányok

Bolti ár: 950 Ft

Internetes ár: 855 Ft (10% kedvezmény)

Elérhetőség: Megvásárolható

Borító: Fűzött

ISBN: 9789634461449

Nyelv: magyar

Kiadás éve: 2000

Kiadó: Argumentum

Szerkesztő: Géher István

Kategóriák: Irodalomtudomány


Mennyiség (db):
 Ismertető

Ez a kötet egy évtized pedagógiai kísérletének eredményét teszi közszemlére: változatos példáiban bemutat egy közös gondolkodásmódot, stílust, munkamódszert - egy műhelyt.
Az Angol-Amerikai Műhely az Eötvös Collegium szellemének egyik éltető ereje, a hazai és nemzetközi tudományosság egyik vitális találkozó-központja. S ami a legfontosabb: leendő tanárokat, tudósokat, írásművészeket nevel.
A növendék és a nevelő - az egyetemista, a doktorandusz, a doktor - egymást ösztönző alkotó kollektívája hozta létre a kötetben közreadott írásokat. A teljesítményt őszinte szakmai elismeréssel nyugtázom.
És jóleső, családias örömmel, hiszen többnyire a Műhely oktatóit is kedves tanítványaim közé számíthatom. Remélem, hogy az olvasó, miután a könyvet - a Hamlet-től a Hamlet-ig, a közbefoglalt műfordításkritikai elemzésekkel együtt - érdeklődéssel véggiolvasta, osztozik velem az örömömben.
Hogy ma is lehet még irodalmi szövegről érdemlegesen gondolkodni és beszélni; s hogy az Eötvös Collegium műhely-szelleme ma is találkozási lehetőséget kínálhat az egyetemes és magyar irodalmiság kreatív erőinek."
(Géher István)


Az Ön hozzászólása

Belépés


Megjelent köteteink

ajanlokep

Lapozzon bele!

Sorozataink

Támogatóink


Részletes kereső
Könyvrendelés Címlap Részletes keresés Az Atlantisz könyvei Megjelent kötetink Sorozatok szerint Szerzők szerint Boltunkból azonal elvihető Szerzők szerint Cím szerint Témakör szerint Külföldi könyvbeszerzés Külföldi könyvkiadók Egyedi megrendelések Vásárlási tudnivalók Vásárlási tájékoztató Kedvezmények Miért az Atlantisz? Gyors import, kedvező ár Sürgős rendelések Különleges beszerzések A rendelés módjai Impresszum, kapcsolat Kapcsolatfelvétel Fejlesztés, grafika Hírek, események Hírek Atlantisz könyvkiadó Atlantisz könyvprogram The Atlantisz Publishing House Könyveink Az Atlantisz Könyvsziget Recenziók időrendben Szerzőink Munkatársaink Védnökeink és támogatóink Mentsen könyvet! Könyvkiadónk története Fotógaléria Kiemelt külföldi partnereink Letöltheto anyagok Sorozatok borítói Plakátok Panorámafotók Háttérképek Képernyővédő
Vissza a lap tetejére