Az Atlantisz Könyvkiadó oldala és webáruháza. Vásárlás, rendelés, import egy helyen!


  The Atlantisz Publishing House 2020. február 16. vasárnap Kedvencek közé | Kezdőlapnak beállítom  
  On-line rendelés esetén 20% kedvezmény minden Atlantisz-kötetre és 10% kedvezmény minden raktáron levő könyvre!      |     Ismerkedjen meg kedvezményeinkkel!

Könyvrendelés

Kiemelt híreink


Ünnepi nyitva tartás 2019 decemberében az Atlantisz Könyvszigeten Atlantisz Könyvkiadó & Atlantisz Könyvsziget az Ünnepi KönyvhétenKis Könyves Éj 2019. április 26-án az Atlantisz Könyvszigeten
Összes hír, esemény

Atlantisz Könyvkiadó

Hírlevél

Ha szeretne rendszeresen értesí- tést kapni akcióinkról, kiadvá- nyainkról, iratkozzon fel hírleve- lünkre!

Könyvkereső


Részletes kereső
Ha webáruházunkban vásárol, kérjük, előbb regisztráljon! | Vásárlási útmutató


Itáliai terek

Bolti ár: 9950 Ft

Internetes ár: 8955 Ft (10% kedvezmény)

Elérhetőség: Elfogyott

Borító: Kötött

ISBN: 9639172464

Nyelv: magyar

Kiadás éve: 2003

Kiadó: Merhavia Kiadó

Fordító: Józsa Judit

Kategóriák: Építészet, Művészettörténet, Kultúra


Mennyiség (db):
 Ismertető

A sok évszázados tereken - nem egy mai piazza már az ókorban valamilyerz közösségi tér volt, amfiteátrum vagy piac - a helybéliek magától értetődő természetességgel járnak-kelnek, élik hétköznapjaikat. Díszlet vagy valóság? Az utazó megilletődötten próbál belesimulni ebbe az atmoszférába, ami sikerül is: miután megtekintette a duomo-t, barangolt a környező utcákban, helyet foglal egy kávézó teraszán, ahonnan espresso ját ráérősen kortyolgatva figyeli a változó fényeket, a jövés-menést, egyszeriben otthon érzi magát.
A kötet rámutat a terek legszembetűnőbb és a legrejtettebb aspektusaira - építészeti, művészeti, urbanisztikai, társadalmi értékeire - egyaránt, ismertetjük, milyen célokat szolgáltak, mit reprezentáltak, hogyan lettek ennyire szépek, és mekkora jelentőségre tettek szert az idők során. A 39 legfestőibb tér történetét gyönyörű színes és fekete-fehér fényképpel illusztráltuk, hogy teljessebbé tegyük az élményt. Az utolsó fejezetben további 228 itáliai teret mutatunk be röviden, és egy kislexikon is segíti a teljesebb megértést és a témában való elmélyülést.

Az Ön hozzászólása

Belépés


Megjelent köteteink

ajanlokep

Lapozzon bele!

Sorozataink

Támogatóink


Részletes kereső
Könyvrendelés Címlap Részletes keresés Az Atlantisz könyvei Megjelent kötetink Sorozatok szerint Szerzők szerint Boltunkból azonal elvihető Szerzők szerint Cím szerint Témakör szerint Külföldi könyvbeszerzés Külföldi könyvkiadók Egyedi megrendelések Vásárlási tudnivalók Vásárlási tájékoztató Kedvezmények Miért az Atlantisz? Gyors import, kedvező ár Sürgős rendelések Különleges beszerzések A rendelés módjai Impresszum, kapcsolat Kapcsolatfelvétel Fejlesztés, grafika Hírek, események Hírek Atlantisz könyvkiadó Atlantisz könyvprogram The Atlantisz Publishing House Könyveink Az Atlantisz Könyvsziget Recenziók időrendben Szerzőink Munkatársaink Védnökeink és támogatóink Mentsen könyvet! Könyvkiadónk története Fotógaléria Kiemelt külföldi partnereink Letöltheto anyagok Sorozatok borítói Plakátok Panorámafotók Háttérképek Képernyővédő
Vissza a lap tetejére