Az Atlantisz Könyvkiadó oldala és webáruháza. Vásárlás, rendelés, import egy helyen!


  The Atlantisz Publishing House 2020. április 04. szombat Kedvencek közé | Kezdőlapnak beállítom  
  On-line rendelés esetén 20% kedvezmény minden Atlantisz-kötetre és 10% kedvezmény minden raktáron levő könyvre!      |     Ismerkedjen meg kedvezményeinkkel!

Könyvrendelés

Kiemelt híreink


A könyvrendeléseket továbbra is folyamatosan teljesítjük2020. március 18-tól az Atlantisz Könyvsziget átmenetileg zárvaRendkívüli nyitva tartás az Atlantisz Könyvszigeten 2020. március 17-én
Összes hír, esemény

Atlantisz Könyvkiadó

Hírlevél

Ha szeretne rendszeresen értesí- tést kapni akcióinkról, kiadvá- nyainkról, iratkozzon fel hírleve- lünkre!

Könyvkereső


Részletes kereső
Ha webáruházunkban vásárol, kérjük, előbb regisztráljon! | Vásárlási útmutató


Információs bomba, Az

Bolti ár: 1200 Ft

Internetes ár: 1080 Ft (10% kedvezmény)

Elérhetőség: Megrendelhető

Borító: Ragasztott

ISBN: 9789638627513

Nyelv: magyar

Kiadás éve: 2002

Kiadó: Mágus Design Stúdió

Fordító: Ádám Anikó

Kategóriák: Társadalomtudomány


Mennyiség (db):
 Ismertető

A sebesség, a technika és a médiumok teoretikusaként számon tartott, Párizsban élő, népszerű szerző 1998-ban írta magyarul most olvasható pamfletjét. Fontos kihangsúlyozni keletkezésének idejét, hiszen sodró lendületű gondolatait, következtetéseit még Seattle, az antiglobalista tüntetések és szeptember 11-e eseményei előtt megfogalmazta.

Az első bomba, az atombomba megalkotása után, amely képes arra, hogy radioaktív energia segítségével szétrobbantsa az anyagot, az ezredév végén felrémlik egy második bomba is: az információs bomba, amely képes arra, hogy szétrobbantsa az információs interaktivitás segítségével a nemzetek békéjét - idézi könyvében a szerző Frederick Kittlerrel folytatott beszélgetéséből.

Tizennégy részben felvázolt vízióit stílusosan Albrecht Dürer Apokalipszis-sorozatának részletei kísérik a fejezetek elején elhelyezve. Technológiailag túlfejlett korunk aktuális és divatos témáit töményen ránk borítva azt érezzük, Virilio lebombázza a biztonságos látszatokkal kiépített civilizációs konstrukciót. Kiváltképp az értelmiség körében, de a bolygónk jövője felől felelősen gondolkodók körében is állásfoglalásra késztető olvasmány.

Az Ön hozzászólása

Belépés


Megjelent köteteink

ajanlokep

Lapozzon bele!

Sorozataink

Támogatóink


Részletes kereső
Könyvrendelés Címlap Részletes keresés Az Atlantisz könyvei Megjelent kötetink Sorozatok szerint Szerzők szerint Boltunkból azonal elvihető Szerzők szerint Cím szerint Témakör szerint Külföldi könyvbeszerzés Külföldi könyvkiadók Egyedi megrendelések Vásárlási tudnivalók Vásárlási tájékoztató Kedvezmények Miért az Atlantisz? Gyors import, kedvező ár Sürgős rendelések Különleges beszerzések A rendelés módjai Impresszum, kapcsolat Kapcsolatfelvétel Fejlesztés, grafika Hírek, események Hírek Atlantisz könyvkiadó Atlantisz könyvprogram The Atlantisz Publishing House Könyveink Az Atlantisz Könyvsziget Recenziók időrendben Szerzőink Munkatársaink Védnökeink és támogatóink Mentsen könyvet! Könyvkiadónk története Fotógaléria Kiemelt külföldi partnereink Letöltheto anyagok Sorozatok borítói Plakátok Panorámafotók Háttérképek Képernyővédő
Vissza a lap tetejére