Az Atlantisz Könyvkiadó oldala és webáruháza. Vásárlás, rendelés, import egy helyen!


  The Atlantisz Publishing House 2020. július 06. hétfő Kedvencek közé | Kezdőlapnak beállítom  
  On-line rendelés esetén 20% kedvezmény minden Atlantisz-kötetre és 10% kedvezmény minden raktáron levő könyvre!      |     Ismerkedjen meg kedvezményeinkkel!

Könyvrendelés

Kiemelt híreink


2020. május 18-tól újra nyitva az Atlantisz KönyvszigetA könyvrendeléseket továbbra is folyamatosan teljesítjük2020. március 18-tól az Atlantisz Könyvsziget átmenetileg zárva
Összes hír, esemény

Atlantisz Könyvkiadó

Hírlevél

Ha szeretne rendszeresen értesí- tést kapni akcióinkról, kiadvá- nyainkról, iratkozzon fel hírleve- lünkre!

Könyvkereső


Részletes kereső
Ha webáruházunkban vásárol, kérjük, előbb regisztráljon! | Vásárlási útmutató


Hogyan segítsek? - Szellemi inspiráció és érzelmi támasz a segítségnyújtáshoz

Bolti ár: 1450 Ft

Internetes ár: 1305 Ft (10% kedvezmény)

Elérhetőség: Megrendelhető

Borító: Fűzött

ISBN: 9789630374170

Nyelv: magyar

Kiadás éve: 1999

Kiadó: Ursus Libris

Fordító: Földes György

Kategóriák: Pszichológia, pszichoterápia


Mennyiség (db):
 Ismertető

Hogyan segítsek?” – a kutató emberi szív örök kérdése ez. Valahol mélyen bennünk él a vágy, hogy a természetes együttérzésből fakadó, az önmagunkba és másokba vetett bizalmon alapuló, önzetlen segítség, a szolgálat révén megszabaduljunk az elszigeteltség, az idegenség gyakran oly kínzó érzéseitől.
De hogyan segíthetünk másokon anélkül, hogy mi magunk tönkremennénk benne? Mi okozza a szív és az ész fájdalmas konfliktusát; nagylelkűség és ellenállás, önfeláldozás és önvédelem hullámzását? Biztosak lehetünk-e abban, hogy nem rontunk akaratlanul el valamit, ahelyett, hogy jót tennénk – a legjobb szándék mellett is? Mit tegyünk, ha orvosként, nővérként, tanárként, szociális munkásként, hivatalnokként vagy családjáért dolgozó egyszerű emberként úgy érezzük, nem győzzük, munkánk értelmetlen küszködés az emberi problémák feltartóztathatatlan áradatával szemben? Mennyiben segítünk önmagunkon azzal, amit másoknak adunk? Mi a tudatos szolgálat igazi természete?
A szerzők a témát részletesen kifejtő saját gondolatmenetüket sok-sok történettel elegyítik. Többségében olyanok szólalnak meg, akik választott hivatásuknál fogva a szenvedéssel szembenézve, mások szolgálatában töltik napjaikat; de helyet kapnak a betegektől, önkéntes és alkalmi segítőktől származó elbeszélések is. A könyv nem nyújt – mert nem is nyújthat – végleges válaszokat a segítségnyújtással kapcsolatos problémákra, de nagyban hozzásegít ahhoz, hogy felismerjük az összefüggéseket a másokon való segítés és a szolgálat, valamint saját, az egység mélyebb megélése felé vezető szellemi utunk között. „Azért dolgozunk önmagunkon, hogy másokat segítsünk, és mások segítése a módszer, amellyel önmagunkon munkálkodunk.”
Jó utat az olvasónak!


Az Ön hozzászólása

Belépés


Megjelent köteteink

ajanlokep

Lapozzon bele!

Sorozataink

Támogatóink


Részletes kereső
Könyvrendelés Címlap Részletes keresés Az Atlantisz könyvei Megjelent kötetink Sorozatok szerint Szerzők szerint Boltunkból azonal elvihető Szerzők szerint Cím szerint Témakör szerint Külföldi könyvbeszerzés Külföldi könyvkiadók Egyedi megrendelések Vásárlási tudnivalók Vásárlási tájékoztató Kedvezmények Miért az Atlantisz? Gyors import, kedvező ár Sürgős rendelések Különleges beszerzések A rendelés módjai Impresszum, kapcsolat Kapcsolatfelvétel Fejlesztés, grafika Hírek, események Hírek Atlantisz könyvkiadó Atlantisz könyvprogram The Atlantisz Publishing House Könyveink Az Atlantisz Könyvsziget Recenziók időrendben Szerzőink Munkatársaink Védnökeink és támogatóink Mentsen könyvet! Könyvkiadónk története Fotógaléria Kiemelt külföldi partnereink Letöltheto anyagok Sorozatok borítói Plakátok Panorámafotók Háttérképek Képernyővédő
Vissza a lap tetejére