Az Atlantisz Könyvkiadó oldala és webáruháza. Vásárlás, rendelés, import egy helyen!


  The Atlantisz Publishing House 2019. február 23. szombat Kedvencek közé | Kezdőlapnak beállítom  
  On-line rendelés esetén 20% kedvezmény minden Atlantisz-kötetre és 10% kedvezmény minden raktáron levő könyvre!      |     Ismerkedjen meg kedvezményeinkkel!

Könyvrendelés

Kiemelt híreink


2019. február 15-én megváltozott nyitvatartás az Atlantisz KönyvszigetenÜnnepi nyitva tartás 2018 decemberében az Atlantisz KönyvszigetenÜnnepi nyitva tartás 2017 decemberében az Atlantisz Könyvszigeten
Összes hír, esemény

Atlantisz Könyvkiadó

Hírlevél

Ha szeretne rendszeresen értesí- tést kapni akcióinkról, kiadvá- nyainkról, iratkozzon fel hírleve- lünkre!

Könyvkereső


Részletes kereső
Honlapunk webáruház funkciója ideiglenesen nem működik, viszont katalógusként használható. Kérjük rendelését telefonon vagy emailben adja le, az alábbi elérhetőségeken: Tel.: (36 1) 267 6258 vagy email: atlkonyv@t-online.hu!


Az igazság bátorsága - Utolsó párizsi előadások

Bolti ár: 4595 Ft

Internetes ár: 3676 Ft (20% kedvezmény)

Elérhetőség: Megrendelhető

Borító: Kötött

ISBN: 9789639777538

Nyelv: magyar

Méret: 21

Oldalszám: 500

Kiadó: Atlantisz Könyvkiadó

Fordító: Cseke Ákos

Sorozat: Kísértések, A Francia Szellem Könyvtára

Szerkesztő: Schmal Dániel

Kategóriák: Filozófia/20.-21. század


Mennyiség (db):
 Ismertető

Várható megjelenés: 2019 tavasz-nyár

"A Collège de France-ban végzett oktatói munkának különleges szabályokhoz kell igazodnia. A tanárok évente összesen huszonhat órát kötelesek tartani (ezeknek legfeljebb a fele lehet szeminárium). Minden évben eredeti kutatást kell végezniük, ami azt is jelenti, hogy évről évre új és új témáról kell előadniuk. Az előadásokat és a szemináriumokat bárki szabadon látogathatja, se beiratkozás, se diploma nem szükséges hozzá. (...) Michel Foucault szerdánként tartotta előadásait, általában január elejétől március végéig. Nagyon sokan jártak az óráira: a nagyszámú hallgatóság – diákok, tanárok, kutatók, de egyszerű érdeklődők, köztük külföldiek is – a Collège de France két nagyelőadóját is megtöltötte. Michel Foucault gyakran panaszkodott a közte és a „publikum” között fennálló távolság, illetve, az előadás formájából adódóan, az érdemi eszmecsere hiánya miatt. Olyan szemináriumot szeretett volna tartani, amely valódi közösségi munkának ad helyet. Többször is megpróbálta ezt valóra váltani. Az utolsó években, az előadások végén, hosszú időt töltött azzal, hogy válaszolt a hallgatók kérdéseire."

Belépés


Megjelent köteteink

ajanlokep

Lapozzon bele!

Sorozataink

Támogatóink


Részletes kereső
Könyvrendelés Címlap Részletes keresés Az Atlantisz könyvei Megjelent kötetink Sorozatok szerint Szerzők szerint Boltunkból azonal elvihető Szerzők szerint Cím szerint Témakör szerint Külföldi könyvbeszerzés Külföldi könyvkiadók Egyedi megrendelések Vásárlási tudnivalók Vásárlási tájékoztató Kedvezmények Miért az Atlantisz? Gyors import, kedvező ár Sürgős rendelések Különleges beszerzések A rendelés módjai Impresszum, kapcsolat Kapcsolatfelvétel Fejlesztés, grafika Hírek, események Hírek Atlantisz könyvkiadó Atlantisz könyvprogram The Atlantisz Publishing House Könyveink Az Atlantisz Könyvsziget Recenziók időrendben Szerzőink Munkatársaink Védnökeink és támogatóink Mentsen könyvet! Könyvkiadónk története Fotógaléria Kiemelt külföldi partnereink Letöltheto anyagok Sorozatok borítói Plakátok Panorámafotók Háttérképek Képernyővédő
Vissza a lap tetejére