Az Atlantisz Könyvkiadó oldala és webáruháza. Vásárlás, rendelés, import egy helyen!


  The Atlantisz Publishing House 2019. május 22. szerda Kedvencek közé | Kezdőlapnak beállítom  
  On-line rendelés esetén 20% kedvezmény minden Atlantisz-kötetre és 10% kedvezmény minden raktáron levő könyvre!      |     Ismerkedjen meg kedvezményeinkkel!

Könyvrendelés

Kiemelt híreink


Kis Könyves Éj 2019. április 26-án az Atlantisz Könyvszigeten2019. február 15-én megváltozott nyitvatartás az Atlantisz KönyvszigetenÜnnepi nyitva tartás 2018 decemberében az Atlantisz Könyvszigeten
Összes hír, esemény

Atlantisz Könyvkiadó

Hírlevél

Ha szeretne rendszeresen értesí- tést kapni akcióinkról, kiadvá- nyainkról, iratkozzon fel hírleve- lünkre!

Könyvkereső


Részletes kereső
Ha webáruházunkban vásárol, kérjük, előbb regisztráljon! | Vásárlási útmutató


Catalan Kitchen, The - From mountains to city and sea – recipes from Spain's culinary heart

Bolti ár: 9850 Ft (Az MNB aktuális árfolyamai szerint)

Internetes ár: 8865 Ft (10% kedvezmény)

Elérhetőség: Megvásárolható

Borító: Kötött

ISBN: 9781925418842

Nyelv: angol

Méret: 28

Oldalszám: 256

Kiadó: Smith Street Books

Kategóriák: Gasztronómia


Mennyiség (db):
 



Ismertető

Catalonia is a region situated on the west coast of the Mediterranean and blessed with one of the richest food cultures in Europe. Although Catalonia is still geographically and politically connected to Spain, Catalans consider themselves independent with their own language, history, culture, and cuisine. Its food is considered unique in Spain, and it is home to one of the highest concentrations of Michelin-starred restaurants in the world.

Catalan cuisine does not centre around tapas, and although pintxos do feature heavily, they are not the mainstay of the region and most dishes are larger, stand-alone meals. As The Catalan Kitchen illustrates, the best dishes are heavily influenced by pork and fresh seafood, with a focus on fresh, seasonal produce that varies from recipes as simple as crushed tomatoes smeared on bread to hearty, slow-cooked stews. Famous dishes include calçots—large salad onions cooked on a coal barbecue and then dipped into nutty and addictive Romesco sauce, a unique paella made without saffron and the addition of vermicelli noodles, myriad types of Catalan sausage served with white beans, sauces such as aioli and picada, and multiple pastries and desserts including crème Catalan. This is the ultimate cookbook for lovers of Spanish and Mediterranean food.

Emma Warren has been sous chef to some of Australia’s biggest names including Philippa Sibley and Karen Martini. When she’s not working in some of Melbourne’s most famous restaurants she can be seen working as home economist extraordinaire to some of Australia’s best-loved celebrity chefs including Matt Preston. Emma earned her chef wings in Barcelona and is classically trained in Catalan cuisine. The Catalan Kitchen is her first book.

Belépés


Megjelent köteteink

ajanlokep

Lapozzon bele!

Sorozataink

Támogatóink


Részletes kereső
Könyvrendelés Címlap Részletes keresés Az Atlantisz könyvei Megjelent kötetink Sorozatok szerint Szerzők szerint Boltunkból azonal elvihető Szerzők szerint Cím szerint Témakör szerint Külföldi könyvbeszerzés Külföldi könyvkiadók Egyedi megrendelések Vásárlási tudnivalók Vásárlási tájékoztató Kedvezmények Miért az Atlantisz? Gyors import, kedvező ár Sürgős rendelések Különleges beszerzések A rendelés módjai Impresszum, kapcsolat Kapcsolatfelvétel Fejlesztés, grafika Hírek, események Hírek Atlantisz könyvkiadó Atlantisz könyvprogram The Atlantisz Publishing House Könyveink Az Atlantisz Könyvsziget Recenziók időrendben Szerzőink Munkatársaink Védnökeink és támogatóink Mentsen könyvet! Könyvkiadónk története Fotógaléria Kiemelt külföldi partnereink Letöltheto anyagok Sorozatok borítói Plakátok Panorámafotók Háttérképek Képernyővédő
Vissza a lap tetejére