Az Atlantisz Könyvkiadó oldala és webáruháza. Vásárlás, rendelés, import egy helyen!


  The Atlantisz Publishing House 2020. április 10. péntek Kedvencek közé | Kezdőlapnak beállítom  
  On-line rendelés esetén 20% kedvezmény minden Atlantisz-kötetre és 10% kedvezmény minden raktáron levő könyvre!      |     Ismerkedjen meg kedvezményeinkkel!

Könyvrendelés

Kiemelt híreink


A könyvrendeléseket továbbra is folyamatosan teljesítjük2020. március 18-tól az Atlantisz Könyvsziget átmenetileg zárvaRendkívüli nyitva tartás az Atlantisz Könyvszigeten 2020. március 17-én
Összes hír, esemény

Atlantisz Könyvkiadó

Hírlevél

Ha szeretne rendszeresen értesí- tést kapni akcióinkról, kiadvá- nyainkról, iratkozzon fel hírleve- lünkre!

Könyvkereső


Részletes kereső
Ha webáruházunkban vásárol, kérjük, előbb regisztráljon! | Vásárlási útmutató


Auguszt - Egy cukrászdinasztia története

Bolti ár: 8750 Ft

Internetes ár: 7875 Ft (10% kedvezmény)

Elérhetőség: Megvásárolható

Borító: Kötött

ISBN: 9789638622532

Nyelv: magyar

Kiadás éve: 2007

Kiadó: Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum

Kategóriák: Gasztronómia


Mennyiség (db):
 Ismertető

Az Auguszt család a legrégebbi cukrászdinasztia ma Magyarországon, akik immár közel 150 éve megszakítás nélkül űzik ezt a mesterséget. A cukrászcsalád történetében 1870-ig mehetünk vissza, ekkor nyitotta meg első üzletét Auguszt Elek Budán, a vár alatti Tabánban.
A mesterség titkait, a cukrászhagyományt továbbvitték a felnövekvő generációk. Apáról fiúra, anyáról leányra szállt a cukrászmesterség.
Az Auguszt cukrászda meghatározó szerepet töltött be és tölt be ma is a magyar vendéglátóipar történetében. Ha Önök szeretik a történelmet, szeretik a régvolt Pest-Budát, és persze a finom ízeket, biztosan érdeklődéssel olvassák az Auguszt cukrászda történetét, amit a könyvben szereplő gazdag kép és tárgyanyag, különleges receptek tesznek még szemléletesebbé.
Auguszt Olga

Az Ön hozzászólása

Belépés


Megjelent köteteink

ajanlokep

Lapozzon bele!

Sorozataink

Támogatóink


Részletes kereső
Könyvrendelés Címlap Részletes keresés Az Atlantisz könyvei Megjelent kötetink Sorozatok szerint Szerzők szerint Boltunkból azonal elvihető Szerzők szerint Cím szerint Témakör szerint Külföldi könyvbeszerzés Külföldi könyvkiadók Egyedi megrendelések Vásárlási tudnivalók Vásárlási tájékoztató Kedvezmények Miért az Atlantisz? Gyors import, kedvező ár Sürgős rendelések Különleges beszerzések A rendelés módjai Impresszum, kapcsolat Kapcsolatfelvétel Fejlesztés, grafika Hírek, események Hírek Atlantisz könyvkiadó Atlantisz könyvprogram The Atlantisz Publishing House Könyveink Az Atlantisz Könyvsziget Recenziók időrendben Szerzőink Munkatársaink Védnökeink és támogatóink Mentsen könyvet! Könyvkiadónk története Fotógaléria Kiemelt külföldi partnereink Letöltheto anyagok Sorozatok borítói Plakátok Panorámafotók Háttérképek Képernyővédő
Vissza a lap tetejére