Az Atlantisz Könyvkiadó oldala és webáruháza. Vásárlás, rendelés, import egy helyen!


  The Atlantisz Publishing House 2020. április 02. csütörtök Kedvencek közé | Kezdőlapnak beállítom  
  On-line rendelés esetén 20% kedvezmény minden Atlantisz-kötetre és 10% kedvezmény minden raktáron levő könyvre!      |     Ismerkedjen meg kedvezményeinkkel!

Könyvrendelés

Kiemelt híreink


2020. március 18-tól az Atlantisz Könyvsziget átmenetileg zárvaRendkívüli nyitva tartás az Atlantisz Könyvszigeten 2020. március 17-énÜnnepi nyitva tartás 2019 decemberében az Atlantisz Könyvszigeten
Összes hír, esemény

Atlantisz Könyvkiadó

Hírlevél

Ha szeretne rendszeresen értesí- tést kapni akcióinkról, kiadvá- nyainkról, iratkozzon fel hírleve- lünkre!

Könyvkereső


Részletes kereső
Ha webáruházunkban vásárol, kérjük, előbb regisztráljon! | Vásárlási útmutató


Emberlétünk határai - Művészet, filozófia, művészetfilozófia

Bolti ár: 2900 Ft

Internetes ár: 2610 Ft (10% kedvezmény)

Elérhetőség: Megvásárolható

Borító: Ragasztott

ISBN: 9786155601132

Nyelv: magyar

Kiadás éve: 2016

Kiadó: Attraktor

Kategóriák: Filozófia/újkor, Filozófia/20.-21. század


Mennyiség (db):
 Ismertető

A szerző - a Szegedi tudományegyetem tanszékvezető tanára - a klasszikus német filozófia és a művészettörténet témakörében született néhány tanulmányát gyűjtötte egybe. Nem száraz, akadémikus írásokat találunk a köttben, hanem nonkonform, provokatív, sokszor a szakfilozófia és az esszé határán húzódó szövegeket.

Légy büszke, Olvasó, ne add alább, ne sorold magadat a faragatlanok és beavatatlanok közé, hanem vedd kézbe a filozófiáról, művészetről szóló írásokat, és tarts velem abban a talán téves, ám büszke hitben, hogy magunk a beavatottak közé tartozunk. Vagy legalábbis szeretnénk. Legyünk ennyire önzőek magunkkal szemben. Aztán csak különbek leszünk Nietzschével szólva a kecskepásztoroknál.
Ne adjuk annál alább! Ám ha úgy érzed, a könyv unalmas vagy érdektelen, csapd a földhöz bátran!

Az Ön hozzászólása

Belépés


Megjelent köteteink

ajanlokep

Lapozzon bele!

Sorozataink

Támogatóink


Részletes kereső
Könyvrendelés Címlap Részletes keresés Az Atlantisz könyvei Megjelent kötetink Sorozatok szerint Szerzők szerint Boltunkból azonal elvihető Szerzők szerint Cím szerint Témakör szerint Külföldi könyvbeszerzés Külföldi könyvkiadók Egyedi megrendelések Vásárlási tudnivalók Vásárlási tájékoztató Kedvezmények Miért az Atlantisz? Gyors import, kedvező ár Sürgős rendelések Különleges beszerzések A rendelés módjai Impresszum, kapcsolat Kapcsolatfelvétel Fejlesztés, grafika Hírek, események Hírek Atlantisz könyvkiadó Atlantisz könyvprogram The Atlantisz Publishing House Könyveink Az Atlantisz Könyvsziget Recenziók időrendben Szerzőink Munkatársaink Védnökeink és támogatóink Mentsen könyvet! Könyvkiadónk története Fotógaléria Kiemelt külföldi partnereink Letöltheto anyagok Sorozatok borítói Plakátok Panorámafotók Háttérképek Képernyővédő
Vissza a lap tetejére