Az Atlantisz Könyvkiadó oldala és webáruháza. Vásárlás, rendelés, import egy helyen!


  The Atlantisz Publishing House 2020. január 21. kedd Kedvencek közé | Kezdőlapnak beállítom  
  On-line rendelés esetén 20% kedvezmény minden Atlantisz-kötetre és 10% kedvezmény minden raktáron levő könyvre!      |     Ismerkedjen meg kedvezményeinkkel!

Könyvrendelés

Kiemelt híreink


Ünnepi nyitva tartás 2019 decemberében az Atlantisz Könyvszigeten Atlantisz Könyvkiadó & Atlantisz Könyvsziget az Ünnepi KönyvhétenKis Könyves Éj 2019. április 26-án az Atlantisz Könyvszigeten
Összes hír, esemény

Atlantisz Könyvkiadó

Hírlevél

Ha szeretne rendszeresen értesí- tést kapni akcióinkról, kiadvá- nyainkról, iratkozzon fel hírleve- lünkre!

Könyvkereső


Részletes kereső
Ha webáruházunkban vásárol, kérjük, előbb regisztráljon! | Vásárlási útmutató


Rejtett emlékeink nyomában. Út a valódi önmagunkhoz

Bolti ár: 2940 Ft

Internetes ár: 2646 Ft (10% kedvezmény)

Elérhetőség: Megvásárolható

Borító: Fűzött

ISBN: 9786155281143

Nyelv: magyar

Kiadás éve: 2014

Kiadó: Kulcslyuk Kiadó

Fordító: Ureczky Eszter

Kategóriák: Pszichológia, pszichoterápia


Mennyiség (db):
 Ismertető

Magzatként és kisgyermekként még nem vagyunk képesek tudatosan értelmeznia minket ért fájdalmas élményeket, melyek így feldolgozatlan, tudattalanemlékekké válnak. Felnőttként ezért számos reakciónk a már rég tovatűntmúltra adott automatikus védekező reflex, ami viszont gyakran ellentétben álljelenlegi céljainkkal.

A könyv feltárja azokat a láthatatlan, ám igen erőteljes hatásokat, amelyekbefolyásolják a tetteinket, a múlthoz kötnek minket, ezáltal korlátoznak ajelenben. Egyszerű, de hatékony gyakorlatok segítségével azonosíthatjuk,hogyan kapcsolódnak mai tetteink a kora gyermekkori tapasztalatainkhoz,a szüleinkhez fűződő viszonyunkhoz, az előző nemzedékekéletéhez, a történelmünkhöz és a kultúránkhoz. Ráébredünk, miértteremtjük újra ugyanazokat a fájdalmas helyzeteket az életünkben,miközben épp az ellenkezőjén fáradozunk.

A feladatunk nem az, hogy mindenáron elengedjük a megtörténteket,inkább az, hogy együttérzéssel és elfogadással kezeljük a múltbanmegélt nehéz helyzeteket. Ez az átalakulás kulcsa − mert nincs elengedéselfogadás nélkül. A múlt elfogadása és az önmagunkkal való együttérzés felszabadítaz ismétlődő kudarcok alól. Többé már nem egy elérhetetlen ideálisvilág megteremtésén fáradozunk, hogy kompenzáljuk a múltban elszenvedettsérelmeket. E helyett megváltoztatjuk az önmagunkról kialakított képünket,hogy azzá váljunk, akik valójában vagyunk; azaz megtanulunk belső lényegünkkel,tudatosan a MOST-ban élni.

DR. MENIS YOUSRY: Világhírű egyiptomi születésű angolpszichoterapeuta. Korábban a brit Nemzeti EgészségügyiSzolgálatnál dolgozott vezető családterapeutaként,majd megalapította az Esszencia Folyamatokat,melynek trénereként világszerte több tízezer emberreldolgozott már együtt. Önfejlesztő kurzusainak résztvevőiegyüttérző, gyengéd légkörben dolgozzák fel amúltbeli életeseményeket és azok hatásait, egy immárelőremutató jövőkép kialakításán munkálkodva.

Az Ön hozzászólása

Belépés


Megjelent köteteink

ajanlokep

Lapozzon bele!

Sorozataink

Támogatóink


Részletes kereső
Könyvrendelés Címlap Részletes keresés Az Atlantisz könyvei Megjelent kötetink Sorozatok szerint Szerzők szerint Boltunkból azonal elvihető Szerzők szerint Cím szerint Témakör szerint Külföldi könyvbeszerzés Külföldi könyvkiadók Egyedi megrendelések Vásárlási tudnivalók Vásárlási tájékoztató Kedvezmények Miért az Atlantisz? Gyors import, kedvező ár Sürgős rendelések Különleges beszerzések A rendelés módjai Impresszum, kapcsolat Kapcsolatfelvétel Fejlesztés, grafika Hírek, események Hírek Atlantisz könyvkiadó Atlantisz könyvprogram The Atlantisz Publishing House Könyveink Az Atlantisz Könyvsziget Recenziók időrendben Szerzőink Munkatársaink Védnökeink és támogatóink Mentsen könyvet! Könyvkiadónk története Fotógaléria Kiemelt külföldi partnereink Letöltheto anyagok Sorozatok borítói Plakátok Panorámafotók Háttérképek Képernyővédő
Vissza a lap tetejére