Az Atlantisz Könyvkiadó oldala és webáruháza. Vásárlás, rendelés, import egy helyen!


  The Atlantisz Publishing House 2020. január 28. kedd Kedvencek közé | Kezdőlapnak beállítom  
  On-line rendelés esetén 20% kedvezmény minden Atlantisz-kötetre és 10% kedvezmény minden raktáron levő könyvre!      |     Ismerkedjen meg kedvezményeinkkel!

Könyvrendelés

Kiemelt híreink


Ünnepi nyitva tartás 2019 decemberében az Atlantisz Könyvszigeten Atlantisz Könyvkiadó & Atlantisz Könyvsziget az Ünnepi KönyvhétenKis Könyves Éj 2019. április 26-án az Atlantisz Könyvszigeten
Összes hír, esemény

Atlantisz Könyvkiadó

Hírlevél

Ha szeretne rendszeresen értesí- tést kapni akcióinkról, kiadvá- nyainkról, iratkozzon fel hírleve- lünkre!

Könyvkereső


Részletes kereső
Ha webáruházunkban vásárol, kérjük, előbb regisztráljon! | Vásárlási útmutató


Gyerekszemmel - építészet gyerekekkel és gyerekeknek

Bolti ár: 2990 Ft

Internetes ár: 2691 Ft (10% kedvezmény)

Elérhetőség: Megvásárolható

Borító: Fűzött

ISBN: 9789630862318

Nyelv: magyar

Kiadás éve: 2013

Kiadó: Kultúraktív Egyesület

Kategóriák: Építészet


Mennyiség (db):
 Ismertető

Az épített környezetet értő kézzel megformálni szakemberek felelőssége. Az épített környezetet értő szemmel figyelni, értő véleménnyel alakítani mindnyájunk lehetősége. Az ehhez szükséges tudás a múltban a közösségek természetes hagyományai közé tartozott, ma már úgy tűnik, újra kell tanulnunk. De ami még ennél is fontosabb: meg kell tanítanunk az utánunk jövő generációt arra, hogy a technikai civilizáció hibáin okulva élhetőbb világot teremtsen kis és nagy közösségekben egyaránt. Fel kell hívnunk a figyelmüket épített környezetünk értékeire, és eszközt kell adnunk a kezükbe, hogy a környezetüket tudatosan formálhassák.
E hiánypótló kiadvány ehhez nyújt nélkülözhetetlen segítséget, csokorba gyűjtve azokat a jó gyakorlatokat, amelyek szerte a világon, óvodától egyetemig ugyanazt a célt szolgálják: Az épített környezeti nevelést!
Párbeszédre és nem utolsó sorban izgalmas kalandra invitáljuk nem csak az építészeket, de a pedagógusokat is, akik sokszor több lehetőséggel, és hatékonyabb eszköztárral rendelkeznek az építészeti kultúra közvetítésére. Az építészetet valaha a művészetek anyjának nevezték - és joggal: matematika, történelem, természettudomány, társadalomtudományok, és még számtalan forrás táplálja és táplálkozik belőle. Az iskolai oktatás valódi korszerűsítését egy olyan komplex szemlélet megteremtése jelenti, amelyen az eddig elkülönült területek kölcsönösen erősítik egymást. Építeni nemcsak szükséglet, öröm is. Az ókor piramisai, és a gyerekek lego-csodái ugyanazt az ujjongást sugározzák: az alkotás, a teremtés örömét. Rajtunk múlik, hogy környezetünk akadálypája lesz, vagy dobbantó, ahonnan a lendületet vesszük. Segítsünk együtt gyerekeinknek abban, hogy felfedezzék: ÖRÖM EGYÜTT ÉPÍTENI!
Zöldi Anna, építész, szakíró

Az Ön hozzászólása

Belépés


Megjelent köteteink

ajanlokep

Lapozzon bele!

Sorozataink

Támogatóink


Részletes kereső
Könyvrendelés Címlap Részletes keresés Az Atlantisz könyvei Megjelent kötetink Sorozatok szerint Szerzők szerint Boltunkból azonal elvihető Szerzők szerint Cím szerint Témakör szerint Külföldi könyvbeszerzés Külföldi könyvkiadók Egyedi megrendelések Vásárlási tudnivalók Vásárlási tájékoztató Kedvezmények Miért az Atlantisz? Gyors import, kedvező ár Sürgős rendelések Különleges beszerzések A rendelés módjai Impresszum, kapcsolat Kapcsolatfelvétel Fejlesztés, grafika Hírek, események Hírek Atlantisz könyvkiadó Atlantisz könyvprogram The Atlantisz Publishing House Könyveink Az Atlantisz Könyvsziget Recenziók időrendben Szerzőink Munkatársaink Védnökeink és támogatóink Mentsen könyvet! Könyvkiadónk története Fotógaléria Kiemelt külföldi partnereink Letöltheto anyagok Sorozatok borítói Plakátok Panorámafotók Háttérképek Képernyővédő
Vissza a lap tetejére