Az Atlantisz Könyvkiadó oldala és webáruháza. Vásárlás, rendelés, import egy helyen!


  The Atlantisz Publishing House 2019. május 20. hétfő Kedvencek közé | Kezdőlapnak beállítom  
  On-line rendelés esetén 20% kedvezmény minden Atlantisz-kötetre és 10% kedvezmény minden raktáron levő könyvre!      |     Ismerkedjen meg kedvezményeinkkel!

Könyvrendelés

Kiemelt híreink


Kis Könyves Éj 2019. április 26-án az Atlantisz Könyvszigeten2019. február 15-én megváltozott nyitvatartás az Atlantisz KönyvszigetenÜnnepi nyitva tartás 2018 decemberében az Atlantisz Könyvszigeten
Összes hír, esemény

Atlantisz Könyvkiadó

Hírlevél

Ha szeretne rendszeresen értesí- tést kapni akcióinkról, kiadvá- nyainkról, iratkozzon fel hírleve- lünkre!

Könyvkereső


Részletes kereső
Ha webáruházunkban vásárol, kérjük, előbb regisztráljon! | Vásárlási útmutató


Francia konyha magyar szívvel - Hétköznapi konyhaművészet

Bolti ár: 5990 Ft

Internetes ár: 5391 Ft (10% kedvezmény)

Elérhetőség: Megvásárolható

Borító: Kötött

ISBN: 9786155331152

Nyelv: magyar

Méret: 26

Oldalszám: 408

Kiadó: Geopen

Kategóriák: Gasztronómia


Mennyiség (db):
 



Ismertető

Egy szakácskönyv is elég a polcra!

Egy szakácskönyv, amely jóval több, mint receptek gyűjteménye. A főzés filozófiája tárul fel előttünk könnyen érthető és tanulható formában. Aki ezt a könyvet forgatja, rájön, hogy a konyhaművészet milyen könnyen elsajátítható, hogy a bonyolultság nem más, mint egyszerű folyamatok következetes ismétlése. E könyv ismerete felfedi előttünk a konyhaművészet titkait, mesterfogásait, és persze, ami nem mellékes: finom, rafinált, kifinomult ízeit.
Klára valamennyi itt tálalt receptjét tucatszor kipróbálta. A bemutatott étkeket a francia konyha legjavából válogatta, saját ízlésére formálta, és ahol szükségesnek tartotta, egy picit magyarosított. Persze csak annyira, mint ahogy egy kis fűszert csippentünk az ételbe. Alkalmazkodva a hazai szokásokhoz és lehetőségekhez.
A könyv részletesen tárgyalja a konyhai alapműveleteket és alapkészítményeket, beavat a mártások, előételek, köretek, pástétomok és terrinek titkaiba, mesterfogásokat árul el halakról, rákokról és húsokról. Több mint 300 receptjének elkészítését 250 fázisfotó segíti.

A szerző, Walther Klára, francia diplomatafeleségként a világ izgalmas tájait bejárva fejlesztette művészi tökélyre gasztronómiai tudományát. Élelmiszervegyészként, felvértezve precizitással és az alkotóelemek tudományos ismeretével, magyar szívvel és franciás eleganciával vágott neki a főzésnek. Konyháját évtizedek alatt - a hétköznapi - szakácsművészet legmagasabb régióiba emelte, és ezt második hazájában is elismerték. Szakmai tanácsadóként részt vett a Larousse gasztronómiai lexikon magyar kiadásának előkészítésében.

Belépés


Megjelent köteteink

ajanlokep

Lapozzon bele!

Sorozataink

Támogatóink


Részletes kereső
Könyvrendelés Címlap Részletes keresés Az Atlantisz könyvei Megjelent kötetink Sorozatok szerint Szerzők szerint Boltunkból azonal elvihető Szerzők szerint Cím szerint Témakör szerint Külföldi könyvbeszerzés Külföldi könyvkiadók Egyedi megrendelések Vásárlási tudnivalók Vásárlási tájékoztató Kedvezmények Miért az Atlantisz? Gyors import, kedvező ár Sürgős rendelések Különleges beszerzések A rendelés módjai Impresszum, kapcsolat Kapcsolatfelvétel Fejlesztés, grafika Hírek, események Hírek Atlantisz könyvkiadó Atlantisz könyvprogram The Atlantisz Publishing House Könyveink Az Atlantisz Könyvsziget Recenziók időrendben Szerzőink Munkatársaink Védnökeink és támogatóink Mentsen könyvet! Könyvkiadónk története Fotógaléria Kiemelt külföldi partnereink Letöltheto anyagok Sorozatok borítói Plakátok Panorámafotók Háttérképek Képernyővédő
Vissza a lap tetejére