Az Atlantisz Könyvkiadó oldala és webáruháza. Vásárlás, rendelés, import egy helyen!


  The Atlantisz Publishing House 2020. június 03. szerda Kedvencek közé | Kezdőlapnak beállítom  
  On-line rendelés esetén 20% kedvezmény minden Atlantisz-kötetre és 10% kedvezmény minden raktáron levő könyvre!      |     Ismerkedjen meg kedvezményeinkkel!

Könyvrendelés

Kiemelt híreink


2020. május 18-tól újra nyitva az Atlantisz KönyvszigetA könyvrendeléseket továbbra is folyamatosan teljesítjük2020. március 18-tól az Atlantisz Könyvsziget átmenetileg zárva
Összes hír, esemény

Atlantisz Könyvkiadó

Hírlevél

Ha szeretne rendszeresen értesí- tést kapni akcióinkról, kiadvá- nyainkról, iratkozzon fel hírleve- lünkre!

Könyvkereső


Részletes kereső
Ha webáruházunkban vásárol, kérjük, előbb regisztráljon! | Vásárlási útmutató


Családpszichológia I.- Szöveggyűjtemény

Bolti ár: 1800 Ft

Internetes ár: 1620 Ft (10% kedvezmény)

Elérhetőség: Megvásárolható

Borító: Fűzött

ISBN:

Nyelv: magyar

Kiadás éve: 2001

Kiadó: Pázmány Péter Katolikus Egyetem

Kategóriák: Pszichológia, pszichoterápia, Társadalomtudomány


Mennyiség (db):
 Ismertető

A családdal kapcsolatos ismeretek oktatása ma már több főiskolán és egyetemen megkezdődött, hiszen minden neveléssel és segítéssel foglalkozó szakembernek szüksége van az elsődleges és legfontosabb embernevelő műhely, a család működésének megismerésére és megértésére.
A családpszichológiai szöveggyűjteményt abból a célból állítottuk össze, hogy segítséget nyújtsunk mindazoknak, akik mindennapi munkájuk hatékony végzéséhez a család működésének megismerése nélkülözhetetlen. A családdal foglalkozó lélektani szakirodalomból kiemeltük a legfontosabbnak gondolt ismereteket tartalmazó tanulmányokat, amelyek így néhány kötetbe szerkesztve a jelenleginél szélesebb körben hozzáférhetővé válhatnak.
A szöveggyűjteményt elsősorban pedagógus- és szociális képzésben résztvevő hallgatóknak, valamint a családokkal foglakozó gyakorló szakembereknek ajnlja a szerkeszető.

Az Ön hozzászólása

Belépés


Megjelent köteteink

ajanlokep

Lapozzon bele!

Sorozataink

Támogatóink


Részletes kereső
Könyvrendelés Címlap Részletes keresés Az Atlantisz könyvei Megjelent kötetink Sorozatok szerint Szerzők szerint Boltunkból azonal elvihető Szerzők szerint Cím szerint Témakör szerint Külföldi könyvbeszerzés Külföldi könyvkiadók Egyedi megrendelések Vásárlási tudnivalók Vásárlási tájékoztató Kedvezmények Miért az Atlantisz? Gyors import, kedvező ár Sürgős rendelések Különleges beszerzések A rendelés módjai Impresszum, kapcsolat Kapcsolatfelvétel Fejlesztés, grafika Hírek, események Hírek Atlantisz könyvkiadó Atlantisz könyvprogram The Atlantisz Publishing House Könyveink Az Atlantisz Könyvsziget Recenziók időrendben Szerzőink Munkatársaink Védnökeink és támogatóink Mentsen könyvet! Könyvkiadónk története Fotógaléria Kiemelt külföldi partnereink Letöltheto anyagok Sorozatok borítói Plakátok Panorámafotók Háttérképek Képernyővédő
Vissza a lap tetejére