Az Atlantisz Könyvkiadó oldala és webáruháza. Vásárlás, rendelés, import egy helyen!


  The Atlantisz Publishing House 2020. július 02. csütörtök Kedvencek közé | Kezdőlapnak beállítom  
  On-line rendelés esetén 20% kedvezmény minden Atlantisz-kötetre és 10% kedvezmény minden raktáron levő könyvre!      |     Ismerkedjen meg kedvezményeinkkel!

Könyvrendelés

Kiemelt híreink


2020. május 18-tól újra nyitva az Atlantisz KönyvszigetA könyvrendeléseket továbbra is folyamatosan teljesítjük2020. március 18-tól az Atlantisz Könyvsziget átmenetileg zárva
Összes hír, esemény

Atlantisz Könyvkiadó

Hírlevél

Ha szeretne rendszeresen értesí- tést kapni akcióinkról, kiadvá- nyainkról, iratkozzon fel hírleve- lünkre!

Könyvkereső


Részletes kereső
Ha webáruházunkban vásárol, kérjük, előbb regisztráljon! | Vásárlási útmutató


Megtalálni Japánt

Bolti ár: 3500 Ft

Internetes ár: 3150 Ft (10% kedvezmény)

Elérhetőség: Megvásárolható

Borító: Kötött

ISBN: 9789632799667

Nyelv: magyar

Kiadás éve: 2012

Kiadó: Typotex

Kategóriák: Szociológia, Történelem/kultúrtörténet


Mennyiség (db):
 Ismertető

Ez a könyv nem úti­könyv, nem is vissza­em­lé­ke­zés, ennél jóval több. A szer­ző, aki szám­ta­lan­szor járt Ja­pán­ban, tör­té­ne­te­ket mesél az or­szág­ról és az ott élő em­be­rek­ről. Mind­eköz­ben arra a kér­dés­re ke­re­si a vá­laszt, hogy miért nem ért­he­tők meg a ja­pá­nok eu­ró­pai ész­já­rás­sal.

Ve­gyük pél­dá­ul a fugut, vagy­is a ha­lá­lo­san mér­ge­ző gömb­ha­lat. Ne gon­dol­juk, hogy csak az íze miatt esz­nek meg egy olyan halat, mely­nek az el­ké­szí­té­se­kor a sza­kács ke­zé­be adják az éle­tü­ket.

De akkor mi má­sért?És vajon miért a re­mény­ről ne­vez­ték el a leg­újabb, leg­gyor­sabb szu­per­exp­resszt?

Mi se­gí­tet­te át őket Fu­kus­imán? És mi miért sze­ret­jük annyi­ra Mu­ra­ka­mi Ha­ru­ki köny­ve­it?

Japán az az or­szág, mely a mai napig a leg­erő­seb­ben kö­tő­dik kul­tú­rá­já­nak több ezer éves gyö­ke­re­i­hez. De mi is szo­ro­san kö­tő­dünk Ja­pán­hoz, több szá­lon is, le­gyen ez a zöld tea, a sza­mu­rá­jos mozi, az ani­me­kon vagy a Hello Kitty.

Itt az idő, hogy egy­más­ra ta­lál­junk, ebben lesz se­gít­sé­günk­re a könyv.

Az Ön hozzászólása

Belépés


Megjelent köteteink

ajanlokep

Lapozzon bele!

Sorozataink

Támogatóink


Részletes kereső
Könyvrendelés Címlap Részletes keresés Az Atlantisz könyvei Megjelent kötetink Sorozatok szerint Szerzők szerint Boltunkból azonal elvihető Szerzők szerint Cím szerint Témakör szerint Külföldi könyvbeszerzés Külföldi könyvkiadók Egyedi megrendelések Vásárlási tudnivalók Vásárlási tájékoztató Kedvezmények Miért az Atlantisz? Gyors import, kedvező ár Sürgős rendelések Különleges beszerzések A rendelés módjai Impresszum, kapcsolat Kapcsolatfelvétel Fejlesztés, grafika Hírek, események Hírek Atlantisz könyvkiadó Atlantisz könyvprogram The Atlantisz Publishing House Könyveink Az Atlantisz Könyvsziget Recenziók időrendben Szerzőink Munkatársaink Védnökeink és támogatóink Mentsen könyvet! Könyvkiadónk története Fotógaléria Kiemelt külföldi partnereink Letöltheto anyagok Sorozatok borítói Plakátok Panorámafotók Háttérképek Képernyővédő
Vissza a lap tetejére