Az Atlantisz Könyvkiadó oldala és webáruháza. Vásárlás, rendelés, import egy helyen!


  The Atlantisz Publishing House 2019. október 23. szerda Kedvencek közé | Kezdőlapnak beállítom  
  On-line rendelés esetén 20% kedvezmény minden Atlantisz-kötetre és 10% kedvezmény minden raktáron levő könyvre!      |     Ismerkedjen meg kedvezményeinkkel!

Könyvrendelés

Kiemelt híreink


Atlantisz Könyvkiadó & Atlantisz Könyvsziget az Ünnepi KönyvhétenKis Könyves Éj 2019. április 26-án az Atlantisz Könyvszigeten2019. február 15-én megváltozott nyitvatartás az Atlantisz Könyvszigeten
Összes hír, esemény

Atlantisz Könyvkiadó

Hírlevél

Ha szeretne rendszeresen értesí- tést kapni akcióinkról, kiadvá- nyainkról, iratkozzon fel hírleve- lünkre!

Könyvkereső


Részletes kereső
Ha webáruházunkban vásárol, kérjük, előbb regisztráljon! | Vásárlási útmutató


politikai rend eredete, A - Az ember előtti időktől a francia forradalomig

Bolti ár: 4900 Ft

Internetes ár: 4410 Ft (10% kedvezmény)

Elérhetőség: Megvásárolható

Borító: Fűzött

ISBN: 9789630590396

Nyelv: magyar

Méret: 20

Oldalszám: 686

Kiadó: Akadémiai Kiadó

Fordító: Pető Márk

Kategóriák: Politika, Történelem


Mennyiség (db):
 Ismertető

Talán sosem született még olyan alapos és átfogó mű az állam- és társadalomszervezés gyakorlatáról, mint a világhírű amerikai filozófus és politológus legújabb könyve, "A politikai rend eredete". Fukuyama két kötetben tervezi feldolgozni e hatalmas témakört; a mostani, első kötet a kőkorszaktól a francia forradalomig terjedő időszak áttekintése.
"A világ fejlettebbiek felén olyan természetesnek vesszük a jól működő kormányzat létét, hogy hajlamosak vagyunk elfelejteni, milyen nehéz is volt létrehozni" - vallja a szerző, akinek komplex szemlélete egyesíti az antropológia, a jog- és történelemtudomány, a vallás- és gazdaságtörténet eredményeit, hogy választ adjon az emberiség tízezer éven át tartó államfejlődésének kérdéseire.

Fukuyama nevét a "történelem vége" tézise tette világhírűvé 1989-ben; azóta számos jelentős társadalmi és politikai témájú művet alkotott, amelyek a nemzetközi tudóstársadalom szerint jelentősen megújították e tudományágak szemléletét. A szakmai közönség nagy része munkássága főműveként tekint legújabb könyvére.

Belépés


Megjelent köteteink

ajanlokep

Lapozzon bele!

Sorozataink

Támogatóink


Részletes kereső
Könyvrendelés Címlap Részletes keresés Az Atlantisz könyvei Megjelent kötetink Sorozatok szerint Szerzők szerint Boltunkból azonal elvihető Szerzők szerint Cím szerint Témakör szerint Külföldi könyvbeszerzés Külföldi könyvkiadók Egyedi megrendelések Vásárlási tudnivalók Vásárlási tájékoztató Kedvezmények Miért az Atlantisz? Gyors import, kedvező ár Sürgős rendelések Különleges beszerzések A rendelés módjai Impresszum, kapcsolat Kapcsolatfelvétel Fejlesztés, grafika Hírek, események Hírek Atlantisz könyvkiadó Atlantisz könyvprogram The Atlantisz Publishing House Könyveink Az Atlantisz Könyvsziget Recenziók időrendben Szerzőink Munkatársaink Védnökeink és támogatóink Mentsen könyvet! Könyvkiadónk története Fotógaléria Kiemelt külföldi partnereink Letöltheto anyagok Sorozatok borítói Plakátok Panorámafotók Háttérképek Képernyővédő
Vissza a lap tetejére