Az Atlantisz Könyvkiadó oldala és webáruháza. Vásárlás, rendelés, import egy helyen!


  The Atlantisz Publishing House 2020. január 21. kedd Kedvencek közé | Kezdőlapnak beállítom  
  On-line rendelés esetén 20% kedvezmény minden Atlantisz-kötetre és 10% kedvezmény minden raktáron levő könyvre!      |     Ismerkedjen meg kedvezményeinkkel!

Könyvrendelés

Kiemelt híreink


Ünnepi nyitva tartás 2019 decemberében az Atlantisz Könyvszigeten Atlantisz Könyvkiadó & Atlantisz Könyvsziget az Ünnepi KönyvhétenKis Könyves Éj 2019. április 26-án az Atlantisz Könyvszigeten
Összes hír, esemény

Atlantisz Könyvkiadó

Hírlevél

Ha szeretne rendszeresen értesí- tést kapni akcióinkról, kiadvá- nyainkról, iratkozzon fel hírleve- lünkre!

Könyvkereső


Részletes kereső
Ha webáruházunkban vásárol, kérjük, előbb regisztráljon! | Vásárlási útmutató


Emlékiratok könyve I-II.

Bolti ár: 7200 Ft

Internetes ár: 6480 Ft (10% kedvezmény)

Elérhetőség: Megrendelhető

Borító: Kötött

ISBN: 9789636765095

Nyelv: magyar

Kiadás éve: 2012

Kiadó: Jelenkor

Kategóriák: Magyar irodalom


Mennyiség (db):
 Ismertető

Az először 1986-ban megjelent nagyregény az eltelt tizenöt év alatt meghódította Európát és Amerikát, a világ kultúrájának részévé vált. A huszadik század emberének szellemi válságát és élettapasztalatát összegző nagy művek között tartják számon. Egy könyv, amelyet minden művelt embernek olvasnia kell!
„Az Emlékiratok könyve című Nádas-regény amerikai és angliai befogadástörténetében már a könyv megjelenését követő bírálatok puszta száma is figyelemre méltó… Az élen az angolszász világ fontosabb napilapjai járnak, úgy mint a New York Times, a London Times, a Los Angeles Times, a Washington Post és a Wall Street Journal… Nádas regényének a kritikusok körében aratott rendkívüli sikerét egyrészről az jelzi, hogy mindkét említett országban megbecsült irodalmárok adták közre nyilatkozataikat, jóváhagyásaikat, ajánlásaikat a könyvről, másrészről az, hogy a mű előkelő helyet foglal el az év jelentős könyveinek listáján. Az amerikai könyvkiadószakma kereskedelmi folyóirata, a Publishers Weekly például »elkápráztató metaregény«-nek minősítette… ezenkívül Michael Henry Heim a legjobb kelet-európai műnek választotta a Washington Post Book World évvégi számában. A New Yorkerben megjelent A lassú olvasás létjogosultsága ma című cikkében Anthony Lane azt az elméletét fejti ki, hogy a nagy lélegzetvételű, kitérőkkel teli regények csillaga ismét felfelé ívelhet. Olyan, megjelenésükkor hangosan üdvözölt és nemegyszer igen magas példányszámot megért regények között említi az Emlékiratok könyvét, ezt a »hétszáz oldalas labirintust«, mint Charles Frazier Cold Mountain, Thomas Pynchon Mason&Dixon, vagy Don DeLillo Underworld című műve.”
(Sanders Iván, 2000, 1998. szeptember)

Az Ön hozzászólása

Belépés


Megjelent köteteink

ajanlokep

Lapozzon bele!

Sorozataink

Támogatóink


Részletes kereső
Könyvrendelés Címlap Részletes keresés Az Atlantisz könyvei Megjelent kötetink Sorozatok szerint Szerzők szerint Boltunkból azonal elvihető Szerzők szerint Cím szerint Témakör szerint Külföldi könyvbeszerzés Külföldi könyvkiadók Egyedi megrendelések Vásárlási tudnivalók Vásárlási tájékoztató Kedvezmények Miért az Atlantisz? Gyors import, kedvező ár Sürgős rendelések Különleges beszerzések A rendelés módjai Impresszum, kapcsolat Kapcsolatfelvétel Fejlesztés, grafika Hírek, események Hírek Atlantisz könyvkiadó Atlantisz könyvprogram The Atlantisz Publishing House Könyveink Az Atlantisz Könyvsziget Recenziók időrendben Szerzőink Munkatársaink Védnökeink és támogatóink Mentsen könyvet! Könyvkiadónk története Fotógaléria Kiemelt külföldi partnereink Letöltheto anyagok Sorozatok borítói Plakátok Panorámafotók Háttérképek Képernyővédő
Vissza a lap tetejére