Az Atlantisz Könyvkiadó oldala és webáruháza. Vásárlás, rendelés, import egy helyen!


  The Atlantisz Publishing House 2019. augusztus 24. szombat Kedvencek közé | Kezdőlapnak beállítom  
  On-line rendelés esetén 20% kedvezmény minden Atlantisz-kötetre és 10% kedvezmény minden raktáron levő könyvre!      |     Ismerkedjen meg kedvezményeinkkel!

Könyvrendelés

Kiemelt híreink


Atlantisz Könyvkiadó & Atlantisz Könyvsziget az Ünnepi KönyvhétenKis Könyves Éj 2019. április 26-án az Atlantisz Könyvszigeten2019. február 15-én megváltozott nyitvatartás az Atlantisz Könyvszigeten
Összes hír, esemény

Atlantisz Könyvkiadó

Hírlevél

Ha szeretne rendszeresen értesí- tést kapni akcióinkról, kiadvá- nyainkról, iratkozzon fel hírleve- lünkre!

Könyvkereső


Részletes kereső
Ha webáruházunkban vásárol, kérjük, előbb regisztráljon! | Vásárlási útmutató

nagyítás

Macarons

Bolti ár: 9820 Ft (Az MNB aktuális árfolyamai szerint)

Internetes ár: 8838 Ft (10% kedvezmény)

Elérhetőség: Megvásárolható

Borító: Kötött

ISBN: 9781908117236

Nyelv: angol

Méret: 27

Oldalszám: 205

Kiadó: Grub Street

Kategóriák: Gasztronómia


Mennyiség (db):
 



Ismertető

Pierre Hermé is universally acknowledged as the king of French pastry with shops in Tokyo, Paris and London. He is the best, and has even been described as a couturier of pastry. This is a man at the top of his art and there is no question his macarons are in a league of its own.

Macarons are the aristocrats of pastry; these brightly coloured, mini meringues, daintily sandwiched together with gooey fillings, have become a holy grail for cookery fanatics and there are even food blogs dedicated to them.

Now for the first time, all the macaron recipes from this most celebrated French pâtissier are published in English. The French language edition has been one of the most sought after cookbooks of recent years. And just like Pierre Hermé’s famous macarons, it would be difficult for any macaron book to surpass this one. There are 200 pages of recipes and beautiful food photography, and because making macarons is mostly about technique, rather than just a standard recipe, readers will appreciate the 32-step-by-step photo-illustrated instructions for making shells and fillings.

All the classics are here like dark chocolate, praline, coffee, and pistachio, but others feature the more unusual macarons that Hermé is justly famous for: Isfahan is one, with lychee, rose and raspberry, Arabesque with apricot and pistachio, Satine with passion fruit, orange and cream cheese, Mandarin and pink pepper, black truffles, balsamic vinegar as well as a bright-green macaron filled with fresh mint.
Anyone interested in making macarons will find Pierre Hermé’s the best book in print.

'They're fabulous, the confectionary equivalent of a chic, expensive fashion accessory.' (The Spectator)
'His new book showcases the tasty treats in all their glory with recipes and mouthwatering images.' (France Magazine)
'I adore the photos which leap out of the page and demand attention. Pierre Herme is at the top of his art, his macarons are in a league of their own.' (Oxford Times)



Belépés


Megjelent köteteink

ajanlokep

Lapozzon bele!

Sorozataink

Támogatóink


Részletes kereső
Könyvrendelés Címlap Részletes keresés Az Atlantisz könyvei Megjelent kötetink Sorozatok szerint Szerzők szerint Boltunkból azonal elvihető Szerzők szerint Cím szerint Témakör szerint Külföldi könyvbeszerzés Külföldi könyvkiadók Egyedi megrendelések Vásárlási tudnivalók Vásárlási tájékoztató Kedvezmények Miért az Atlantisz? Gyors import, kedvező ár Sürgős rendelések Különleges beszerzések A rendelés módjai Impresszum, kapcsolat Kapcsolatfelvétel Fejlesztés, grafika Hírek, események Hírek Atlantisz könyvkiadó Atlantisz könyvprogram The Atlantisz Publishing House Könyveink Az Atlantisz Könyvsziget Recenziók időrendben Szerzőink Munkatársaink Védnökeink és támogatóink Mentsen könyvet! Könyvkiadónk története Fotógaléria Kiemelt külföldi partnereink Letöltheto anyagok Sorozatok borítói Plakátok Panorámafotók Háttérképek Képernyővédő
Vissza a lap tetejére