Az Atlantisz Könyvkiadó oldala és webáruháza. Vásárlás, rendelés, import egy helyen!


  The Atlantisz Publishing House 2020. április 04. szombat Kedvencek közé | Kezdőlapnak beállítom  
  On-line rendelés esetén 20% kedvezmény minden Atlantisz-kötetre és 10% kedvezmény minden raktáron levő könyvre!      |     Ismerkedjen meg kedvezményeinkkel!

Könyvrendelés

Kiemelt híreink


A könyvrendeléseket továbbra is folyamatosan teljesítjük2020. március 18-tól az Atlantisz Könyvsziget átmenetileg zárvaRendkívüli nyitva tartás az Atlantisz Könyvszigeten 2020. március 17-én
Összes hír, esemény

Atlantisz Könyvkiadó

Hírlevél

Ha szeretne rendszeresen értesí- tést kapni akcióinkról, kiadvá- nyainkról, iratkozzon fel hírleve- lünkre!

Könyvkereső


Részletes kereső
Ha webáruházunkban vásárol, kérjük, előbb regisztráljon! | Vásárlási útmutató


eszmék országútján, Az - A nyugati szociáldemokrata kánon dilemmái 1945-től napjainkig

Bolti ár: 2900 Ft

Internetes ár: 2610 Ft (10% kedvezmény)

Elérhetőség: Megvásárolható

Borító: Fűzött

ISBN: 9789633380482

Nyelv: magyar

Kiadás éve: 2011

Kiadó: Napvilág Kiadó

Kategóriák: Politika


Mennyiség (db):
 Ismertető

A kötet célja annak a folyamatnak az áttekintése, ahogyan a modern nyugati szociáldemokráciák által kidolgozott és képviselt értékegyüttes – a szociáldemokrata kánon, annak különféle formáiban – alakult, és kölcsönhatásra lépett mind e kánon hordozóival, mind a tágabb értelemben vett társadalommal.

A szerző igyekszik körbejárni azt a kérdést, hogy van-e, vagy volt-e általános szociáldemokrata kánon, illetve miként alakult elsődlegesen az 1945-től máig terjedő időszak alatt. Művében nem a politikai magyarázatokra, még kevésbé a politikai alapú értékelésekre, vagy a konkrét hatalmi játszmákra helyezi a hangsúlyt, hanem annak a társadalmi diskurzusnak az elemzésére, típusjelenségeire és sajátosságaira, amelyek a tágan értelmezett politikum – a politika mint kultúra – e szegmensét jellemzik. Ebben az értelemben pedig sokkal inkább kérdések és elemzési szempontok megfogalmazására törekszik, mint konkrét, aktuális, netán politikai jellegű válaszokra.

Az Ön hozzászólása

Belépés


Megjelent köteteink

ajanlokep

Lapozzon bele!

Sorozataink

Támogatóink


Részletes kereső
Könyvrendelés Címlap Részletes keresés Az Atlantisz könyvei Megjelent kötetink Sorozatok szerint Szerzők szerint Boltunkból azonal elvihető Szerzők szerint Cím szerint Témakör szerint Külföldi könyvbeszerzés Külföldi könyvkiadók Egyedi megrendelések Vásárlási tudnivalók Vásárlási tájékoztató Kedvezmények Miért az Atlantisz? Gyors import, kedvező ár Sürgős rendelések Különleges beszerzések A rendelés módjai Impresszum, kapcsolat Kapcsolatfelvétel Fejlesztés, grafika Hírek, események Hírek Atlantisz könyvkiadó Atlantisz könyvprogram The Atlantisz Publishing House Könyveink Az Atlantisz Könyvsziget Recenziók időrendben Szerzőink Munkatársaink Védnökeink és támogatóink Mentsen könyvet! Könyvkiadónk története Fotógaléria Kiemelt külföldi partnereink Letöltheto anyagok Sorozatok borítói Plakátok Panorámafotók Háttérképek Képernyővédő
Vissza a lap tetejére