Az Atlantisz Könyvkiadó oldala és webáruháza. Vásárlás, rendelés, import egy helyen!


  The Atlantisz Publishing House 2020. június 02. kedd Kedvencek közé | Kezdőlapnak beállítom  
  On-line rendelés esetén 20% kedvezmény minden Atlantisz-kötetre és 10% kedvezmény minden raktáron levő könyvre!      |     Ismerkedjen meg kedvezményeinkkel!

Könyvrendelés

Kiemelt híreink


2020. május 18-tól újra nyitva az Atlantisz KönyvszigetA könyvrendeléseket továbbra is folyamatosan teljesítjük2020. március 18-tól az Atlantisz Könyvsziget átmenetileg zárva
Összes hír, esemény

Atlantisz Könyvkiadó

Hírlevél

Ha szeretne rendszeresen értesí- tést kapni akcióinkról, kiadvá- nyainkról, iratkozzon fel hírleve- lünkre!

Könyvkereső


Részletes kereső
Ha webáruházunkban vásárol, kérjük, előbb regisztráljon! | Vásárlási útmutató


Drogma

Bolti ár: 3490 Ft

Internetes ár: 3141 Ft (10% kedvezmény)

Elérhetőség: Megvásárolható

Borító: Kötött

ISBN: 9789639971837

Nyelv: magyar

Kiadás éve: 2011

Kiadó: Jaffa Kiadó

Kategóriák: Pszichológia, pszichoterápia


Mennyiség (db):
 Ismertető

"A Drogma a lángolásról, a szendevélyről, a hitről és a belső békéről szól. Korábbi változata - amelyet 8 évvel ezelőtt írtam - az életről vallott gondolataim durva megfogalmazása volt, a most, november elején megjelenő átdolgozott, bővített új Drogma egy önkritikus, öniróniával teli könyv, egy sokkal érettebb írás, amelyben az is benne van, hogy hogyan lehet mindezeket megszerezni."

A szerkesztő előszava: "Mindenki közhelyesnek fogja tartani ezt a könyvet. De mindenki más-más mondatokat fog ennek bizonyítására idézni. A drogosok a drogokkal kapcsolatos részeket, a szenvedélyükkel felhagyók a hozzájuk intézett mondatokat, és az ezekre adott válaszokat, az őszinték a dolgok kimondását szorgalmazó szövegeket, a Keletkutatók és az ezoterikus tanokban járatosak a doki által idézett történeteket. Sok mindenről szól ez a könyv, de legfőképpen arról a világról, melyben a közhelyekig való eljutás cél lehet, Közhely, vagyis egy közösség közös tudása az adott világról. Vannak olyan szituációk, melyekben nagy kincs, ha valaki képes egy KÖZösségben megtalálni a HELYét. Csernus Imre doktor írhatott volna - elvileg - saját módszeréről egy olyan könyvet, melyben gazdag orvosi szókinccsel elmagyarázza, miben más az övé, mint másé. Írhatott volna - szintén elvileg - egy kalandregényt, kalózokról és narkósokról, az előbbiek a példaképei, az utóbbiak meg szintén. Ehelyett könyvében keleti filozófusok történeteiből facsarja magába és másokba az önismeretre kényszerítő erőt, mint a citrom levét. Savanyú, de jó érzés, ahogy az idegvégződések is összerándulnak tőle. Intenzív és kiszámítható.
A szerzőtársak, Bence és Alfonz, az őserő és az őskételkedés. A doki szövegeinek, gondolatainak, érzelmességének dekonstruktŐREI. A szavak emberei. (...)
Akikről és akiknek szól ez a könyv, a sejtek, megszámlálhatatlanul sokan vannak. Fájdalmaik, bukásaik, küzdelmük - fájdalmaink, bukásaink, küzdelmünk. Droggal vagy nélküle." (Péczely Dóra)

Az Ön hozzászólása

Belépés


Megjelent köteteink

ajanlokep

Lapozzon bele!

Sorozataink

Támogatóink


Részletes kereső
Könyvrendelés Címlap Részletes keresés Az Atlantisz könyvei Megjelent kötetink Sorozatok szerint Szerzők szerint Boltunkból azonal elvihető Szerzők szerint Cím szerint Témakör szerint Külföldi könyvbeszerzés Külföldi könyvkiadók Egyedi megrendelések Vásárlási tudnivalók Vásárlási tájékoztató Kedvezmények Miért az Atlantisz? Gyors import, kedvező ár Sürgős rendelések Különleges beszerzések A rendelés módjai Impresszum, kapcsolat Kapcsolatfelvétel Fejlesztés, grafika Hírek, események Hírek Atlantisz könyvkiadó Atlantisz könyvprogram The Atlantisz Publishing House Könyveink Az Atlantisz Könyvsziget Recenziók időrendben Szerzőink Munkatársaink Védnökeink és támogatóink Mentsen könyvet! Könyvkiadónk története Fotógaléria Kiemelt külföldi partnereink Letöltheto anyagok Sorozatok borítói Plakátok Panorámafotók Háttérképek Képernyővédő
Vissza a lap tetejére