Könyvkereső

|
Bolti ár: 5990 Ft

Internetes ár: 5391 Ft (10% kedvezmény)

Elérhetőség:
Megrendelhető

Borító: Kötött

ISBN: 9789631360301

Nyelv: magyar

Kiadás éve: 2011

Kiadó: Corvina Kiadó
 Kategóriák: Gasztronómia


Mennyiség (db):
Ismertető
Szabó Péter és Hoitsy György gazdagon illusztrált könyve részletesen megismertet a Magyarországon kapható valamennyi édesvízi és tengeri hallal. Gasztronómiai kislexikon és szakácskönyv egy kötetben, a magyar halfogyasztók alapkönyve. Címszavai: - Mire kell ügyelni halvásárláskor? - Az omega-3 zsírsavakról általában - Kalóriatáblázat - Főzőiskola, az ízek és a borok világa - A halfajták bemutatása - Ínycsiklandó receptek borajánlóval - Receptmutató
|
Az Ön hozzászólása
|
 |