Az Atlantisz Könyvkiadó oldala és webáruháza. Vásárlás, rendelés, import egy helyen!


  The Atlantisz Publishing House 2019. július 19. péntek Kedvencek közé | Kezdőlapnak beállítom  
  On-line rendelés esetén 20% kedvezmény minden Atlantisz-kötetre és 10% kedvezmény minden raktáron levő könyvre!      |     Ismerkedjen meg kedvezményeinkkel!

Könyvrendelés

Kiemelt híreink


Atlantisz Könyvkiadó & Atlantisz Könyvsziget az Ünnepi KönyvhétenKis Könyves Éj 2019. április 26-án az Atlantisz Könyvszigeten2019. február 15-én megváltozott nyitvatartás az Atlantisz Könyvszigeten
Összes hír, esemény

Atlantisz Könyvkiadó

Hírlevél

Ha szeretne rendszeresen értesí- tést kapni akcióinkról, kiadvá- nyainkról, iratkozzon fel hírleve- lünkre!

Könyvkereső


Részletes kereső
Ha webáruházunkban vásárol, kérjük, előbb regisztráljon! | Vásárlási útmutató

nagyítás

Parma - Lustvoll leben und genießen im Bauch von Italien

Bolti ár: 11400 Ft (Az MNB aktuális árfolyamai szerint)

Internetes ár: 10260 Ft (10% kedvezmény)

Elérhetőség: Előrendelhető

Borító: Kötött

ISBN: 978399011-0119

Nyelv: német

Méret: 29

Oldalszám: 176

Kiadó: Edition Styria

Kategóriák: Történelem/kultúrtörténet, Gasztronómia


Mennyiség (db):
 



Ismertető

PARMA ist ausgezeichnet als Kochbuch des Jahres 2010! (Deutsches Institut für Koch- und Lebenskunst)

Così si mangia a Parma – So isst man in Parma! Nikko Amandonico fängt mit diesem Buch den Geschmack einer Stadt ein, die mehreren Köstlichkeiten ihren Namen gab, welche die italienische Küche in der ganzen Welt berühmt gemacht haben: Parmigiano-Reggiano, Prosciutto di Parma, Culatello di Zibello, Salame di Felino und nicht zuletzt Tortellini.
Außerhalb Italiens ist die opulente, von den Reichtümern der Poebene mit dem fruchtbarsten Boden Italiens geprägte Küche von Parma wenig bekannt. Die Bewohner der Provinz allerdings halten sie für das Beste, was Italien zu bieten hat, und viele geben ihnen Recht.
Die zahlreichen Fotos vermitteln das Lebensgefühl einer der traditionsreichsten Städte der Emilia-Romagna und die 70 Originalrezepte mit all den wunderbaren pezzi di buon gusto – den Delikatessen, die Parma zu bieten hat - machen Lust auf Italien. Amandonicos Liebe zu Parma spürt man auf jeder Seite – und auch Sie werden die Stadt lieben! Buon Appetito!

A szerzőről:
Nikko Amandonico wurde in Süditalien geboren und wuchs in Schweden auf. Nach 15 Jahren Tätigkeit als Grafiker in Schweden ist er heute Inhaber und Geschäftsführer der erfolgreichen Werbeagentur Energy Project in Parma. Er kocht leidenschaftlich gern. Nebenbei züchtet er Rosen. Zusammen mit Ewa-Marie Rundquist, einer der bekanntesten Fotografinnen Schwedens, hat er bereits einige Bücher in deutscher Sprache veröffentlich.



Belépés


Megjelent köteteink

ajanlokep

Lapozzon bele!

Sorozataink

Támogatóink


Részletes kereső
Könyvrendelés Címlap Részletes keresés Az Atlantisz könyvei Megjelent kötetink Sorozatok szerint Szerzők szerint Boltunkból azonal elvihető Szerzők szerint Cím szerint Témakör szerint Külföldi könyvbeszerzés Külföldi könyvkiadók Egyedi megrendelések Vásárlási tudnivalók Vásárlási tájékoztató Kedvezmények Miért az Atlantisz? Gyors import, kedvező ár Sürgős rendelések Különleges beszerzések A rendelés módjai Impresszum, kapcsolat Kapcsolatfelvétel Fejlesztés, grafika Hírek, események Hírek Atlantisz könyvkiadó Atlantisz könyvprogram The Atlantisz Publishing House Könyveink Az Atlantisz Könyvsziget Recenziók időrendben Szerzőink Munkatársaink Védnökeink és támogatóink Mentsen könyvet! Könyvkiadónk története Fotógaléria Kiemelt külföldi partnereink Letöltheto anyagok Sorozatok borítói Plakátok Panorámafotók Háttérképek Képernyővédő
Vissza a lap tetejére