Az Atlantisz Könyvkiadó oldala és webáruháza. Vásárlás, rendelés, import egy helyen!


  The Atlantisz Publishing House 2019. szeptember 20. péntek Kedvencek közé | Kezdőlapnak beállítom  
  On-line rendelés esetén 20% kedvezmény minden Atlantisz-kötetre és 10% kedvezmény minden raktáron levő könyvre!      |     Ismerkedjen meg kedvezményeinkkel!

Könyvrendelés

Kiemelt híreink


Atlantisz Könyvkiadó & Atlantisz Könyvsziget az Ünnepi KönyvhétenKis Könyves Éj 2019. április 26-án az Atlantisz Könyvszigeten2019. február 15-én megváltozott nyitvatartás az Atlantisz Könyvszigeten
Összes hír, esemény

Atlantisz Könyvkiadó

Hírlevél

Ha szeretne rendszeresen értesí- tést kapni akcióinkról, kiadvá- nyainkról, iratkozzon fel hírleve- lünkre!

Könyvkereső


Részletes kereső
Ha webáruházunkban vásárol, kérjük, előbb regisztráljon! | Vásárlási útmutató

nagyítás

MoVida Rustica - Spanish Traditions and Recipes

Bolti ár: 8750 Ft (Az MNB aktuális árfolyamai szerint)

Internetes ár: 7875 Ft (10% kedvezmény)

Elérhetőség: Előrendelhető

Borító: Kötött

ISBN: 9781741964691

Nyelv: angol

Méret: 25,5

Oldalszám: 368

Kiadó: Murdoch Books

Kategóriák: Gasztronómia


Mennyiség (db):
 



Ismertető

Following the multi-award winning title MoVida, chef and restaurateur Frank Camorra returns to his native Spain in this companion book. In it Frank delivers many traditional as well as innovative recipes that are inspired by his travels but perfected for the home cook. Their origins lie in the authentic cuisine of the Spanish cities, towns and countryside. From the nation's bustling capital Madrid and Basque seaside towns to rustic Andalusia with its Sherry Triangle, MoVida Rustica highlights the pillars of Spanish cooking, and the culture in which the food is grown, prepared and eaten. Some of the core ingredients like smoked paprika, known as pimenton, chorizo and the omnipresent jamon Serrano and Iberico are covered with their mouth watering recipes, lore and manufacturers. Get to know matriarch Herminda, stroll across the Santiago Market and visit the kitchen gardens of Salamanca to understand what defines traditional Spanish food.

A szerzőkről:
Frank Camorra was born in Barcelona and spent his first five years in Andalucia, before his parents migrated to Australia. In 2000, Frank travelled throughout Spain and was inspired by both the modern and traditional aspects of Spanish cuisine. At his restaurant, MoVida, Frank was determined to share his discoveries and bring the tastes of his homeland to his adopted country.

Richard Cornish is a television producer, food writer and sausage expert. He writes about the connection between the land, producer, chef and consumer and its significance to food diversity and taste.

Belépés


Megjelent köteteink

ajanlokep

Lapozzon bele!

Sorozataink

Támogatóink


Részletes kereső
Könyvrendelés Címlap Részletes keresés Az Atlantisz könyvei Megjelent kötetink Sorozatok szerint Szerzők szerint Boltunkból azonal elvihető Szerzők szerint Cím szerint Témakör szerint Külföldi könyvbeszerzés Külföldi könyvkiadók Egyedi megrendelések Vásárlási tudnivalók Vásárlási tájékoztató Kedvezmények Miért az Atlantisz? Gyors import, kedvező ár Sürgős rendelések Különleges beszerzések A rendelés módjai Impresszum, kapcsolat Kapcsolatfelvétel Fejlesztés, grafika Hírek, események Hírek Atlantisz könyvkiadó Atlantisz könyvprogram The Atlantisz Publishing House Könyveink Az Atlantisz Könyvsziget Recenziók időrendben Szerzőink Munkatársaink Védnökeink és támogatóink Mentsen könyvet! Könyvkiadónk története Fotógaléria Kiemelt külföldi partnereink Letöltheto anyagok Sorozatok borítói Plakátok Panorámafotók Háttérképek Képernyővédő
Vissza a lap tetejére