Az Atlantisz Könyvkiadó oldala és webáruháza. Vásárlás, rendelés, import egy helyen!


  The Atlantisz Publishing House 2019. december 13. péntek Kedvencek közé | Kezdőlapnak beállítom  
  On-line rendelés esetén 20% kedvezmény minden Atlantisz-kötetre és 10% kedvezmény minden raktáron levő könyvre!      |     Ismerkedjen meg kedvezményeinkkel!

Könyvrendelés

Kiemelt híreink


Ünnepi nyitva tartás 2019 decemberében az Atlantisz Könyvszigeten Atlantisz Könyvkiadó & Atlantisz Könyvsziget az Ünnepi KönyvhétenKis Könyves Éj 2019. április 26-án az Atlantisz Könyvszigeten
Összes hír, esemény

Atlantisz Könyvkiadó

Hírlevél

Ha szeretne rendszeresen értesí- tést kapni akcióinkról, kiadvá- nyainkról, iratkozzon fel hírleve- lünkre!

Könyvkereső


Részletes kereső
Ha webáruházunkban vásárol, kérjük, előbb regisztráljon! | Vásárlási útmutató


Sorstörés - A trauma léketana egy pszichoterapeuta szemszögéből

Bolti ár: 2200 Ft

Internetes ár: 1980 Ft (10% kedvezmény)

Elérhetőség: Megrendelhető

Borító: Fűzött

ISBN: 9789638694119

Nyelv: magyar

Kiadás éve: 2009

Kiadó: Psycho Art

Sorozat: Sorsfordító Könyvek

Kategóriák: Pszichológia, pszichoterápia


Mennyiség (db):
 Ismertető

Bakó Tihamér ezen munkája mintegy összefoglalja pályafutásának több mint huszonöt éve során összegyűlt tapasztalatát a traumáról. Ahogy a Psycho Art Kiadótól már megszokhattuk, a borító ismét művészi: Paul Klee: Megsebzett vidék című képe látható rajta. A könyv szerkesztése olvasó-barát, jól áttekinthető.
Mint ahogy azt a bevezetőben említi a szerző, könyvében az általa hivatása során alkalmazott szemszögekből tárgyalja a traumát: a pszichoterapeuta, a pszichoanalitikus, a pszichodráma-pszichoterapeuta, illetve a klinikus szemszögéből.
A könyv mindvégig hármas egységet követ: személyes érintettség feltárását, szakmai ismeretet és gyakorlati visszacsatolást. Ezzel támogatván az olvasót abban, hogy elgondolkodjon saját élete traumáin, s az elméleti háttér ismeretében, valamint gyakorlati példák segítségével lépjen tovább a mélyebb megértés felé a trauma témakörével kapcsolatban.


Az Ön hozzászólása

Belépés


Megjelent köteteink

ajanlokep

Lapozzon bele!

Sorozataink

Támogatóink


Részletes kereső
Könyvrendelés Címlap Részletes keresés Az Atlantisz könyvei Megjelent kötetink Sorozatok szerint Szerzők szerint Boltunkból azonal elvihető Szerzők szerint Cím szerint Témakör szerint Külföldi könyvbeszerzés Külföldi könyvkiadók Egyedi megrendelések Vásárlási tudnivalók Vásárlási tájékoztató Kedvezmények Miért az Atlantisz? Gyors import, kedvező ár Sürgős rendelések Különleges beszerzések A rendelés módjai Impresszum, kapcsolat Kapcsolatfelvétel Fejlesztés, grafika Hírek, események Hírek Atlantisz könyvkiadó Atlantisz könyvprogram The Atlantisz Publishing House Könyveink Az Atlantisz Könyvsziget Recenziók időrendben Szerzőink Munkatársaink Védnökeink és támogatóink Mentsen könyvet! Könyvkiadónk története Fotógaléria Kiemelt külföldi partnereink Letöltheto anyagok Sorozatok borítói Plakátok Panorámafotók Háttérképek Képernyővédő
Vissza a lap tetejére