Az Atlantisz Könyvkiadó oldala és webáruháza. Vásárlás, rendelés, import egy helyen!


  The Atlantisz Publishing House 2020. július 06. hétfő Kedvencek közé | Kezdőlapnak beállítom  
  On-line rendelés esetén 20% kedvezmény minden Atlantisz-kötetre és 10% kedvezmény minden raktáron levő könyvre!      |     Ismerkedjen meg kedvezményeinkkel!

Könyvrendelés

Kiemelt híreink


2020. május 18-tól újra nyitva az Atlantisz KönyvszigetA könyvrendeléseket továbbra is folyamatosan teljesítjük2020. március 18-tól az Atlantisz Könyvsziget átmenetileg zárva
Összes hír, esemény

Atlantisz Könyvkiadó

Hírlevél

Ha szeretne rendszeresen értesí- tést kapni akcióinkról, kiadvá- nyainkról, iratkozzon fel hírleve- lünkre!

Könyvkereső


Részletes kereső
Ha webáruházunkban vásárol, kérjük, előbb regisztráljon! | Vásárlási útmutató

nagyítás

On E Numbers

Bolti ár: 3050 Ft

Internetes ár: 2745 Ft (10% kedvezmény)

Elérhetőség: Megrendelhető

Borító: Fűzött

ISBN: 9781840915617

Nyelv: angol

Kiadás éve: 2010

Kiadó: Conran Octopus Ltd.

Kategóriák: Ismeretterjesztő , Gasztronómia, Természettudomány, Orvostudomány


Mennyiség (db):
 



Ismertető

E621, E160a carotene, E160d lycopene, E101 riboflavin, E300 ascorbic acid, E330 citric acid, and E296 malic acid are all the ingredients of an everyday, ordinary tomato. E249 is used to preserve bacon, another option is crystallized human urine - which would you rather have? "Stefan Gates on E" is a mischievous and myth-busting celebration of 'E's', the additives and preservatives that make up Britain's most feared ingredients. Most of the food we eat has them yet we are hugely suspicious of them and believe that they cause everything from twitchy eyelids to colon cancer. In this book, Stefan discusses just how bad our food would taste, how wrong it would look and how potentially lethal it would be if we didn't have E numbers. He lists and analyses all 318 E's approved for use in food and also talks about naturally occurring E's, how E's can save your life, labelling issues (how to understand them), how much you can safely eat and what, if anything, is wrong with cheap food. He also investigates the scare stories, allergies and potential downsides of the multi-billion pound food industry. If you don't like E's you don't have to eat them but you can make that choice based on facts not fear. It is true to say that without E-numbers we would not have supermarkets. Without this book, you cannot make an informed decision about what you are buying and eating.

Az Ön hozzászólása

Belépés


Megjelent köteteink

ajanlokep

Lapozzon bele!

Sorozataink

Támogatóink


Részletes kereső
Könyvrendelés Címlap Részletes keresés Az Atlantisz könyvei Megjelent kötetink Sorozatok szerint Szerzők szerint Boltunkból azonal elvihető Szerzők szerint Cím szerint Témakör szerint Külföldi könyvbeszerzés Külföldi könyvkiadók Egyedi megrendelések Vásárlási tudnivalók Vásárlási tájékoztató Kedvezmények Miért az Atlantisz? Gyors import, kedvező ár Sürgős rendelések Különleges beszerzések A rendelés módjai Impresszum, kapcsolat Kapcsolatfelvétel Fejlesztés, grafika Hírek, események Hírek Atlantisz könyvkiadó Atlantisz könyvprogram The Atlantisz Publishing House Könyveink Az Atlantisz Könyvsziget Recenziók időrendben Szerzőink Munkatársaink Védnökeink és támogatóink Mentsen könyvet! Könyvkiadónk története Fotógaléria Kiemelt külföldi partnereink Letöltheto anyagok Sorozatok borítói Plakátok Panorámafotók Háttérképek Képernyővédő
Vissza a lap tetejére