Az Atlantisz Könyvkiadó oldala és webáruháza. Vásárlás, rendelés, import egy helyen!


  The Atlantisz Publishing House 2020. május 27. szerda Kedvencek közé | Kezdőlapnak beállítom  
  On-line rendelés esetén 20% kedvezmény minden Atlantisz-kötetre és 10% kedvezmény minden raktáron levő könyvre!      |     Ismerkedjen meg kedvezményeinkkel!

Könyvrendelés

Kiemelt híreink


2020. május 18-tól újra nyitva az Atlantisz KönyvszigetA könyvrendeléseket továbbra is folyamatosan teljesítjük2020. március 18-tól az Atlantisz Könyvsziget átmenetileg zárva
Összes hír, esemény

Atlantisz Könyvkiadó

Hírlevél

Ha szeretne rendszeresen értesí- tést kapni akcióinkról, kiadvá- nyainkról, iratkozzon fel hírleve- lünkre!

Könyvkereső


Részletes kereső
Ha webáruházunkban vásárol, kérjük, előbb regisztráljon! | Vásárlási útmutató


Magyar Filozófiai Szemle 2009/3-4

Bolti ár: 600 Ft

Internetes ár: 540 Ft (10% kedvezmény)

Elérhetőség: Megvásárolható

Borító: Fűzött

ISBN:

Nyelv:

Kiadás éve: 2010

Kiadó: Áron Kiadó

Kategóriák: Filozófia


Mennyiség (db):
 Ismertető

A Magyar Filozófiai Szemle az MTA II. o. Filozófiai Bizottságának folyóirata, s átvitt értelemben is akadémiai jellegű, filozófiai szakfolyóirat. Célja elsődlegesen a magyar filozófiai szakma és a filozófia iránt érdeklődő művelt nagyközönség tájékoztatása az itthon és külföldön folyó magas szintű tudományos munkáról. E célból egyfelől közvetíti mind a klasszikus értékeket (elsősorban a "Dokumentum" rovatban), mind a ma aktuális filozófiai problémákat (elsősorban a "Tájékozódás" rovatban) a magyar olvasók számára, másfelől pedig a magyar és külföldi szerzők nálunk publikált írásait eljuttatja számos társfolyóirathoz és nemzetközi filozófiai dokumentációs központhoz. A folyóirat magyar nyelven jelenik meg, a tanulmányok esetében azonban idegen nyelvű összefoglalást is közöl, a tartalomjegyzék magyar és angol nyelvű. Ezen túlmenően rendszeres tájékoztatást adunk külföldi partnereinknek a Magyarországon megjelent eredeti filozófiai művekről.


A folyóirat egyaránt nyitott minden irányzat, valamint elismert és kezdő szerzők előtt. Szerkesztése, legalábbis a jelenlegi szerkesztőség hivatalbalépése (az 1984. évfolyam) óta a minél teljesebb körű tolerancia jegyében történik. Más, filozófiai írásokat közlő folyóiratokkal szemben még azt az előnyt nyújtja szerzőinek, hogy hosszabb, nagyobb lélegzetvételű tanulmányokat is közöl (nem részletekben). A könnyebb tájékozódás és az érdeklődés fölkeltése és koncentrálása jegyében általában tematikus számokat készítünk.


Az Ön hozzászólása

Belépés


Megjelent köteteink

ajanlokep

Lapozzon bele!

Sorozataink

Támogatóink


Részletes kereső
Könyvrendelés Címlap Részletes keresés Az Atlantisz könyvei Megjelent kötetink Sorozatok szerint Szerzők szerint Boltunkból azonal elvihető Szerzők szerint Cím szerint Témakör szerint Külföldi könyvbeszerzés Külföldi könyvkiadók Egyedi megrendelések Vásárlási tudnivalók Vásárlási tájékoztató Kedvezmények Miért az Atlantisz? Gyors import, kedvező ár Sürgős rendelések Különleges beszerzések A rendelés módjai Impresszum, kapcsolat Kapcsolatfelvétel Fejlesztés, grafika Hírek, események Hírek Atlantisz könyvkiadó Atlantisz könyvprogram The Atlantisz Publishing House Könyveink Az Atlantisz Könyvsziget Recenziók időrendben Szerzőink Munkatársaink Védnökeink és támogatóink Mentsen könyvet! Könyvkiadónk története Fotógaléria Kiemelt külföldi partnereink Letöltheto anyagok Sorozatok borítói Plakátok Panorámafotók Háttérképek Képernyővédő
Vissza a lap tetejére