Az Atlantisz Könyvkiadó oldala és webáruháza. Vásárlás, rendelés, import egy helyen!


  The Atlantisz Publishing House 2020. február 19. szerda Kedvencek közé | Kezdőlapnak beállítom  
  On-line rendelés esetén 20% kedvezmény minden Atlantisz-kötetre és 10% kedvezmény minden raktáron levő könyvre!      |     Ismerkedjen meg kedvezményeinkkel!

Könyvrendelés

Kiemelt híreink


Ünnepi nyitva tartás 2019 decemberében az Atlantisz Könyvszigeten Atlantisz Könyvkiadó & Atlantisz Könyvsziget az Ünnepi KönyvhétenKis Könyves Éj 2019. április 26-án az Atlantisz Könyvszigeten
Összes hír, esemény

Atlantisz Könyvkiadó

Hírlevél

Ha szeretne rendszeresen értesí- tést kapni akcióinkról, kiadvá- nyainkról, iratkozzon fel hírleve- lünkre!

Könyvkereső


Részletes kereső
Ha webáruházunkban vásárol, kérjük, előbb regisztráljon! | Vásárlási útmutató

Atlantisz Könyvsziget - Gyors, olcsó, megbízható


Könyvrendelés külföldről


Forgalomban levő és antikvár idegennyelvű könyvek beszerzése Európából és a tengeren túlról. Teljeskörű, rugalmas, minden igényt kielégíteni törekvő szolgáltatás. Egyéni megrendeloink és intézmények (egyetemek, könyvtárak, egyházak, cégek, oktatási és más közintézmények) majd két évtizede profitálnak az Atlantisz Könyvkiadó vezeto európai és amerikai kiadókkal kiépített különleges kapcsolataiból. Ezek teszik lehetové a szükség esetén rendkívül gyors szállítást és a kedvező árakat.

Legfrissebb számítógépes adatbázisunk alapján bármely témakörbol és különbözo nyelvterületekrol készséggel állítunk össze előzetes árajánlatot.

Tanulmányozza az országban páratlan katalógusgyujteményt az Atlantisz Könyvszigeten, vagy kérjen elviheto katalógusokat! Kérésére rendszeresen speciális szakmai információkkal, katalógusokkal látjuk el Önt. Szeretettel várjuk látogatását, levelét, e-mailjét vagy telefonhívását.

Beszerzési határidők


német kiadók: 3-4 hét
angliai vezeto kiadók: 4-6 hét
angliai kisebb kiadók: 4-8 hét
más európai kiadók: 4-8 hét
amerikai,egyéb kiadók: 6-12 hét

Extra sürgős rendeléseket is vállalunk, megrendelőink csak ebben az esetben térítenek szállítási költséget.

Nehezen beszerezhető, már kifogyott könyvek egyedi behozatalát is vállaljuk.


Bármely kért könyvet igyekszünk Önnek beszerezni. Amennyiben az adott kiadvány kereskedelmi forgalomban már nem kapható, egyéni megrendelés alapján próbálunk Önnek antikvár példányt fellelni. A megrendelést minden esetben az előzetesen adott árajánlatunk elfogadását követően (illetve az előleg befizetésével) tekintjük érvényesnek.

Megrendelés


Megrendeléseket közvetlenül internetes áruházunkon keresztül vagy a címünkre eljuttatott írásos megrendelés alapján teljesítünk.
Internetes könyváruház: Tisztelt Olvasónk itt a partnerkiadóink katalógusában szereplő könyveket találja, teheti kosárba és rendelheti meg. E könyveket raktárunkból azonnal átveheti vagy postai úton eljuttatjuk Önnek.
Bármely más könyv vásárlásához egy egyszerű megrendelőlap elküldését kérjük postán, faxon, e-mailben vagy személyesen. Megrendelőlap letöltése itt.

Megrendelési címeink:

 • E-mailben: atlbook@t-online.hu

 • Postai úton: Atlantisz Könyvsziget, 1061 Budapest, Anker köz 1-3.
 • Faxon: (1) 267 6258
 • Személyesen: Atlantisz Könyvsziget, 1061 Budapest, Anker köz 1-3. (Bejárat a Király utca felől!)
  Ha Ön nem az itt letölthető megrendelőlapon küldi könyvrendelését, kérjük, hogy feltétlenül tüntesse fel a következő adatokat:

 • A könyv szerzője
 • A könyv címe
 • ISBN (amennyiben ismert)
 • A kiadó (amennyiben ismert)
 • A megrendelő adatai: neve, számlázási címe, telefonszáma, e-mail címe, szállítási címe (postai szállítás esetén, amennyiben ez eltér a számlázási címtől)
 • Hogyan kívánja átvenni a beérkezett könyveket: személyesen, postai utánvéttel, nagyvolumenű rendelés esetén kiszállítással

  Könyvek átvétele


  A beérkezett könyvek átvehetők
 • személyesen könyvesboltunkban hétköznap 10 és 18 óra között, szombaton 10 és 14 óra között;
 • postai utánvéttel, az Ön által megadott címen;
 • 100.000 forint összérték felett Budapesre külön szállítási költség felszámítása nélkül elvisszük Önhöz a beérkezett könyveket, az ország bármely pontjára pedig díjmentesen elpostázzuk azokat.

  Árak


  Rendelésének beérkezése után a lehető legrövidebb időn belül előzetes árajánlatot adunk. Amennyiben ajánlott árainkat elfogadja, kérjük, rendelésének megerősítését.

  Mennyibe kerül a kért könyv?

  Az importált könyv ára a forintra (az érvényes napi eladási devizaárfolyamon) átszámított kiadói katalógusár + ÁFA (5 % könyvek, 20% CD-ROM-ok és kazetták esetében).

  Amennyiben Ön a kért könyvet személyesen veszi át, természetesen nem számítunk fel semmilyen szállítási költséget.

  Áraink az esetleges kiadói árváltoztatás, illetve a devizaárfolyam függvényében valamelyest módosulhatnak.

  Egyéni megrendelőinktől a várható ár 30%-ának előre fizetését kérjük. Kérjük, hogy az előleg befizetésekor szíveskedjenek jelezni, amennyiben ÁFÁ-s számlát kérnek.
  Az előleg befizethető személyesen könyvesboltunkban, készpénzátutalási megbízással vagy megadott bankszámlánkra, átutalással.

  Kedvezmények:

  Nagyobb értékű (50,000 forint feletti) könyvrendelésekre 3-15 %-os árkedvezményt adunk tisztelt Megrendelőinknek. A kedvezmény mértékét illetve feltételeit előzetes árajánlatunk részletesen tartalmazza.

  Fizetési feltételek


  Egyéni megrendelés esetén a fizetés postai utánvéttel vagy készpénzzel, illetve bankkártyával személyesen a könyvesboltban történik. Iskolák és közintézmények csekken, vagy banki átutalással rendezhetik számlájukat. A készpénzátutalási megbízás (csekk), és az átutalás fizetési határideje közintézmények részére 15 nap. A fizetési határidő túllépése esetén késedelmi kamatot számítunk fel, amely a mindenkori jegybanki kamat kétszerese. A számla kiegyenlítésének idopontjáig az áru az Atlantisz Könyvkiadó Kft. tulajdonát képezi.


 • Megrendelőlap letöltése [doc] Megrendelőlap letöltése [pdf] Online megrendelés

  Belépés


  Megjelent köteteink

  ajanlokep

  Lapozzon bele!

  Sorozataink

  Támogatóink


  Részletes kereső
  Könyvrendelés Címlap Részletes keresés Az Atlantisz könyvei Megjelent kötetink Sorozatok szerint Szerzők szerint Boltunkból azonal elvihető Szerzők szerint Cím szerint Témakör szerint Külföldi könyvbeszerzés Külföldi könyvkiadók Egyedi megrendelések Vásárlási tudnivalók Vásárlási tájékoztató Kedvezmények Miért az Atlantisz? Gyors import, kedvező ár Sürgős rendelések Különleges beszerzések A rendelés módjai Impresszum, kapcsolat Kapcsolatfelvétel Fejlesztés, grafika Hírek, események Hírek Atlantisz könyvkiadó Atlantisz könyvprogram The Atlantisz Publishing House Könyveink Az Atlantisz Könyvsziget Recenziók időrendben Szerzőink Munkatársaink Védnökeink és támogatóink Mentsen könyvet! Könyvkiadónk története Fotógaléria Kiemelt külföldi partnereink Letöltheto anyagok Sorozatok borítói Plakátok Panorámafotók Háttérképek Képernyővédő
  Vissza a lap tetejére