Az Atlantisz Könyvkiadó oldala és webáruháza. Vásárlás, rendelés, import egy helyen!


  The Atlantisz Publishing House 2020. június 02. kedd Kedvencek közé | Kezdőlapnak beállítom  
  On-line rendelés esetén 20% kedvezmény minden Atlantisz-kötetre és 10% kedvezmény minden raktáron levő könyvre!      |     Ismerkedjen meg kedvezményeinkkel!

Könyvrendelés

Kiemelt híreink


2020. május 18-tól újra nyitva az Atlantisz KönyvszigetA könyvrendeléseket továbbra is folyamatosan teljesítjük2020. március 18-tól az Atlantisz Könyvsziget átmenetileg zárva
Összes hír, esemény

Atlantisz Könyvkiadó

Hírlevél

Ha szeretne rendszeresen értesí- tést kapni akcióinkról, kiadvá- nyainkról, iratkozzon fel hírleve- lünkre!

A megtalált idő a Magyar Narancs sikerlistájának élén

Marcel Proust: A megtalált idő című regénye kapta a legtöbb szavazatot a Magyar Narancs által felkért kritikusoktól. A 33 szavazó Jancsó Júlia fordítását ítélte a legkiemelkedőbbnek a közelmúltban megjelent szépirodalmi fordításkötetek közül.


Magyar NarancsA megtalált időÉS
Nyomtatás |  Továbbküldés |  Vissza a tetejére 


Az Ön véleménye

Név: Atlantisz Könyvkiadó
Időpont: 2009.11.30. 22:19
Üzenet:
Kedves Jaeger Attila, kedves Barátaink!
Megnyitottuk az új Atlantisz Könyvszigetet az Anker Házban (a Király utca legelején, a Anker köz sarkán, a Deák térnél. Nevezzük próbaüzemnek, a kényelmes székek, a dekoráció elemei stb, még csak ezután érkeznek, nyitóbuli a jövő év elején lesz, de a könyvszekrények és a könyvek már ott vannak, s munkatársaink szeretettel várják a jó könyvek barátait. Itt lehet átvenni a megrendelt könyveket is. Olvasóink, vásárólink véleményét, javaslatait előre is nagyon köszönjük.
Név: Jäger Attila
Időpont: 2009.11.24. 23:38
Üzenet:
Kedves Atlantisz!

Látom kész a bolt, benne a sok könyv s a munkatársak sürögnek-forognak benne.
És mikor nyitnak?!

Köszönettel:

JA

Belépés


Megjelent köteteink

ajanlokep

Lapozzon bele!

Sorozataink

Támogatóink


Részletes kereső
Könyvrendelés Címlap Részletes keresés Az Atlantisz könyvei Megjelent kötetink Sorozatok szerint Szerzők szerint Boltunkból azonal elvihető Szerzők szerint Cím szerint Témakör szerint Külföldi könyvbeszerzés Külföldi könyvkiadók Egyedi megrendelések Vásárlási tudnivalók Vásárlási tájékoztató Kedvezmények Miért az Atlantisz? Gyors import, kedvező ár Sürgős rendelések Különleges beszerzések A rendelés módjai Impresszum, kapcsolat Kapcsolatfelvétel Fejlesztés, grafika Hírek, események Hírek Atlantisz könyvkiadó Atlantisz könyvprogram The Atlantisz Publishing House Könyveink Az Atlantisz Könyvsziget Recenziók időrendben Szerzőink Munkatársaink Védnökeink és támogatóink Mentsen könyvet! Könyvkiadónk története Fotógaléria Kiemelt külföldi partnereink Letöltheto anyagok Sorozatok borítói Plakátok Panorámafotók Háttérképek Képernyővédő
Vissza a lap tetejére