Az Atlantisz Könyvkiadó oldala és webáruháza. Vásárlás, rendelés, import egy helyen!


  The Atlantisz Publishing House 2020. február 18. kedd Kedvencek közé | Kezdőlapnak beállítom  
  On-line rendelés esetén 20% kedvezmény minden Atlantisz-kötetre és 10% kedvezmény minden raktáron levő könyvre!      |     Ismerkedjen meg kedvezményeinkkel!

Könyvrendelés

Kiemelt híreink


Ünnepi nyitva tartás 2019 decemberében az Atlantisz Könyvszigeten Atlantisz Könyvkiadó & Atlantisz Könyvsziget az Ünnepi KönyvhétenKis Könyves Éj 2019. április 26-án az Atlantisz Könyvszigeten
Összes hír, esemény

Atlantisz Könyvkiadó

Hírlevél

Ha szeretne rendszeresen értesí- tést kapni akcióinkról, kiadvá- nyainkról, iratkozzon fel hírleve- lünkre!

Új helyre költözik az Atlantisz Könyvsziget

Kedves Barátunk,

két évtized után új helyre költözik nemzetközi könyvcentrumunk, a Váci utcai Atlantisz Könyvsziget.

December végén a Piarista Rend veszi át azt a helyiséget, amelyet megnyitásakor külföldi lapok Közép-Európa legszebb könyvesboltjának neveztek, s mely fölött Budapest és Frankfurt városok vállaltak védnökséget. A kiállítások, a polcok és a Váci utca leghosszabb kirakatsora igyekeztek a világ legjobb kiadóit bemutatni. Olvasóink, szerzőink, magyar és külföldi barátaink jól tudták, miért fontos számukra, miért az övék ez a régimódi hely. Az utolsó években munkatársaink nehéz körülmények között dolgoztak - köszönjük mindenkinek a baráti szolidaritást.


2009 tavaszán nyitjuk meg új könyvcentrumunkat a Király utca Deák téri torkolatában, az Anker-házban. Arra törekszünk, hogy az Atlantisz Könyvsziget ne csak a minőségi külföldi és hazai könyvek legjobb beszerzési helye maradjon, hanem külsejében is megőrizze vonzerejét. A megnyitás időpontjáról új hírlevélben írunk.


Munkánk természetesen addig is folyamatos, bármilyen könyvrendelést felveszünk és gyorsan teljesítünk - ahogy olvasóink megszokták: az elérhető legkedvezőbb feltételek mellett.
Telefonszámaink, e-mailcímünk, honlapunk változatlan marad, munkatársaink várják minden barátunk, olvasónk jelentkezését. A megrendelt könyvek az átmeneti időszakban kiadónk szerkesztőségében, a Gerlóczy utca 4. szám alatt (a Merlin Színházzal közös épületben) vehetők át, vagy postázzuk, ill. - nagy megrendelések esetén - a szokásos módon házhozszállítjuk őket.
Új megrendeléseket a legegyszerűbben honlapunkon - www.atlantiszkiado.hu - keresztül lehet leadni, itt mutatjuk be új ajánlatainkat is.

A megredelésekkel kapcsolatban kérjük, érdeklődjön telefonon ( 267-62-58 vagy a 235-00-65 ) vagy e-mailben!


Aki nálunk rendeli meg könyveit, minden megvásárolt kötettel közvetlenül támogatja a magyar tudományos könyvkiadást.


Köszönet érte!


Az Atlantisz Könyvkiadó
és az Atlantisz Könyvsziget munkatársainak nevében

Miklós Tamás

Nyomtatás |  Továbbküldés |  Vissza a tetejére 


Az Ön véleménye

Név: Atlantisz Könyvkiadó
Időpont: 2009.11.30. 22:06
Üzenet:
Tisztelt Amati Gergely Márton,

igen, tervezzük az elfogyott Foucault-kötetek újranyomását. Itt, honlapunkon, és mindenekelőtt hírlevelünkön jelezzük, amkor egy-egy kötet elkészül. Javasoljuk, iratkozzon föl a hírlevélre. Köszönettel

Atlantisz Könyvkiadó
Név: Atlantisz Könyvkiadó
Időpont: 2009.11.30. 22:03
Üzenet:
Kedves Barátaink!
Megnyitottuk az új Atlantisz Könyvszigetet az Anker Házban (a Király utca legelején, a Anker köz sarkán, a Deák térnél. Nevezzük próbaüzemnek, a kényelmes székek, a dekoráció egy része stb, még csak ezután érkezik, nyitóbuli a jövő év elején lesz, de a könyvszekrények és a könyvek már ott vannak, s munkatársaink szeretettel várják a jó könyvek barátait. Itt lehet átvenni a megrendelt könyveket is. Olvasóink, vásárólink véleményét, javaslatait előre is nagyon köszönjük.
Név: Amati Gergely Márton
Időpont: 2009.11.20. 10:02
Üzenet:
Tisztelt Kiadó!

Ezúton szeretnék érdeklődni, hogy a jövőben tervezik-e újbóli (magyar nyelvű) kiadását Michel Foucault: A tudás archeológiája című kötetének. S ha volna mód a mejlenésre, akkor az mikorra várható.

Válaszukat előre köszönöm!

Tisztelettel:
Amati Gergely Márton
(amatigergelymarton@gmail.com)
Név: eorsianna
Időpont: 2009.11.17. 11:22
Üzenet:
hol tudom most átvenni a megrendelt könyvet?

Név: Hont Péter
Időpont: 2009.10.10. 12:07
Üzenet:
Tisztelt Kiadó!

Volna-e mód arra, hogy Alexis DeTocqueville: Régi rend és a forradalom című művét újra megjelentessék, ahogy tették ezt Martin Buber: Haszid töténetek című munkájával?
Sehol sem lelem ezt széles hazánkban.

Tisztelettel:
rendszeres vásárlójuk
Hont Péter

Név: Tatay Märton
Időpont: 2009.07.21. 21:17
Üzenet:
Remélem rengeteg örömük telik majd a piaristáknak a régi/új domíniumukban.
Néha majd én is ellátogatok, ha egy kis kikapcsolódásra vágyom - alacsony árakon. Színvonalas, minőségi kiszolgálással töltve mint St. Jánusz ki kedvencem. és egyébként is a magasságok hüvelykenként és a dolgok mik felfelé

ámen
Név: Miklós Tamás
Időpont: 2009.05.21. 21:46
Üzenet:
Kedves Barátaink,

köszönjük a hűséget, dolgozunk tovább, s készül az új könyvesbolt is. Ha minden sikerül, az eddiginél is szebb lesz.
Addig is változatlanul a legjobb feltételekkel hozzák be munkatársaink a külföldi könyveket, melyek itt a honlapon, vagy a Gerlóczy u. 4. sz. alatti irodánkban rendelhetőek meg s vehetőek át.

A könyvhéten Vörösmarty téri sátrunkban várnak mindenkit új könyveink: Platón nemrég megjelent Törvényei – és sok más remek könyv – mellett A megtalált idő, vagyis Az eltűnt idő nyomában utolsó kötete. Van már teljes Proustunk! S azután jön Kant, Belting...
Név: Berta Gergely
Időpont: 2009.05.13. 23:33
Üzenet:
A társadalomtudomány és kultúra utolsó pislákoló fénypontjai is kihunynak a könyvkiadás terén ebben az országban?
Atlantisz, Osiris, Gondolat - bár hivatalosan még működnek, csak kehesek...
Önnök adták a reményt, ne adják fel!!!
Várom az új boltot!

berta.gergely@gmail.com
Név: Hajdu János
Időpont: 2009.04.11. 18:13
Üzenet:
Üdvözlöm Önöket.
Mikorra várható a bolt megnyitása?
Kérem küldjenek hírlevelet a következő címre:

hajdu@thp.uni-koeln.de
Sok sikert!
H.J.
Név: Nagypál László
Időpont: 2009.04.01. 11:16
Üzenet:
Több mint tíz éve látogatom rendszeresen a könyvesboltot. Igen pozitív tapasztalataim vannak az angol nyelvű humaniórák és a modern társadalomtudományok választékával és megrendelésével kapcsolatban. Ellentétben az egyik előttem szólóval, szerintem itt nem volt ideologikus alapú a könyvkínálat.
(Régebben a kegyes tanítórend igen nyitott szellemiséget képviselt, és sokan közülük magas szinten művelték a világi tudományokat is. Viszont a főpapság mohósága nem sokat változhatott az évszázadok során... Dézsmát ne fizessünk?)
Név: Rohrbacher János
Időpont: 2009.03.17. 20:45
Üzenet:
Mindig szerettem az Önök megszünt boltját.
Hiányozni fog a sarokról, de megértem a helyzetet.
Nagyon várom az új helyen való böngészés lehetőségét.
Főleg a filozófia és a teológia könyveket kerestem és találtam meg, nagy örömömre és hasznomra. Jó egészséget kívánok mindenkinek!
Üdv
Jánostól
Név: polacsek lajos
Időpont: 2009.02.08. 15:02
Üzenet:
azért ez elképesztő - drszabó és tsai - az Atlantisz, mint szélső? liberális? kiadó. Nyilván az egyház szerint ez már maga a pokol, minél messzebbre a sátánnal.
Kedves Miklós Tamás! Ne hogy abbahagyják, hisz arra a minimális fényre szükség van, mely fényt sok esetben az Önöknél megjelent kiadványok jelentik.
Köszönet értük!
Név: Papp Dániel
Időpont: 2009.02.01. 12:46
Üzenet:
Rendszeres látogató és vevő voltam boltjukban és gondolom az új helyen is az leszek - számomra mindig óriási felüdülést jelentett, mikor benéztem és böngésztem a jobbnál jobb könyvek között. A hazánkban szinte páratlanul gazdag kínálat mellett - melyhez szép számban beletartoztak vallási, teológiai témájú művek is (!) - a munkatársak kedvessége, segítőkészsége is nem kis mértékben hozzájárult a hely vonzó légköréhez. Egyszóval: úgy gondolom, hogy ma Magyarországon, mikor a szükségesnél kevesebb maradandó értéket sikerül megteremtenünk, egy olyan vállalkozást, mint amilyen ez a könyvesbolt, csak dicsérni lehet!!!
Név: snakekiller
Időpont: 2009.01.26. 14:47
Üzenet:
dr. Szabó mégis mi alapján nevezi az Atlantiszt szélsőliberálisnak, amely hiányptóló antik és klasszikus filozófiai fordításokat is hozzáférhetővé tesz? Hazánkban kevesen vállalnak ilyen aktív, igényes értékmegőrzést!
Név: Kövesdi Gyula
Időpont: 2009.01.22. 09:55
Üzenet:
Miért bírálják olyanok a Piarista rendet, akik bölcsésznek nevezik magukat, miközben nyilván való, hogy nem ismerik (nem is akarják?) .
Név: Kovács Petra
Időpont: 2009.01.21. 14:01
Üzenet:
Az ELTE épületét is visszavette a rend, nem kis fejfájást okozva így a több ezer egyetemistának és tanáraiknak... Azóta sincs ott semmi érdemleges felújítás / birtokbavétel.
Név: Hoványi Márton
Időpont: 2009.01.06. 23:34
Üzenet:
Valóban tragikus, hogy az eredeti lokusztól 15 percnyi sétára, a Deák tér már-már külvárosnak számító messzeségébe kell Bártfai úrnak mennie eztán... csak az nem világos, hogy miért gondolja azt, hogy ez a Kiadó megszűnését is eredményezni fogja? De talán nem is ez az igen érdemi hozzászólás lényege. Az indokról még egy szót: ez az épület már egy ideje a piarista rend tulajdona, talán nem gond, ha arra használják, amire akarják. Talán...
Név: Bártfai Imre
Időpont: 2008.12.13. 23:41
Üzenet:
Ez is a papoké lesz...Jó helyen volt, könnyen elérhető, aztán ez is ugrott mint annyi könyvesbolt. Köpök rá hogy liberálisok-e vagy nem, az Ozirisz mellett az egyetlen normális kiadó!
Név: dr. Szabó András
Időpont: 2008.12.12. 07:06
Üzenet:
Tisztelt Kiadó!

Jóllehet magam is vásároltam időnként az Önök boltjában, természetesnek tartom, hogy egy katolikus szerzetesrend inkább olyan könyvesboltot szeretne a saját tulajdonú házában, amelyik a saját szellemiségéhez közel áll, mint az Önöké, melyet szélső liberálisnak lehet jellemezni.

Belépés


Megjelent köteteink

ajanlokep

Lapozzon bele!

Sorozataink

Támogatóink


Részletes kereső
Könyvrendelés Címlap Részletes keresés Az Atlantisz könyvei Megjelent kötetink Sorozatok szerint Szerzők szerint Boltunkból azonal elvihető Szerzők szerint Cím szerint Témakör szerint Külföldi könyvbeszerzés Külföldi könyvkiadók Egyedi megrendelések Vásárlási tudnivalók Vásárlási tájékoztató Kedvezmények Miért az Atlantisz? Gyors import, kedvező ár Sürgős rendelések Különleges beszerzések A rendelés módjai Impresszum, kapcsolat Kapcsolatfelvétel Fejlesztés, grafika Hírek, események Hírek Atlantisz könyvkiadó Atlantisz könyvprogram The Atlantisz Publishing House Könyveink Az Atlantisz Könyvsziget Recenziók időrendben Szerzőink Munkatársaink Védnökeink és támogatóink Mentsen könyvet! Könyvkiadónk története Fotógaléria Kiemelt külföldi partnereink Letöltheto anyagok Sorozatok borítói Plakátok Panorámafotók Háttérképek Képernyővédő
Vissza a lap tetejére