Az Atlantisz Könyvkiadó oldala és webáruháza. Vásárlás, rendelés, import egy helyen!


  The Atlantisz Publishing House 2020. július 04. szombat Kedvencek közé | Kezdőlapnak beállítom  
  On-line rendelés esetén 20% kedvezmény minden Atlantisz-kötetre és 10% kedvezmény minden raktáron levő könyvre!      |     Ismerkedjen meg kedvezményeinkkel!

Könyvrendelés

Kiemelt híreink


2020. május 18-tól újra nyitva az Atlantisz KönyvszigetA könyvrendeléseket továbbra is folyamatosan teljesítjük2020. március 18-tól az Atlantisz Könyvsziget átmenetileg zárva
Összes hír, esemény

Atlantisz Könyvkiadó

Hírlevél

Ha szeretne rendszeresen értesí- tést kapni akcióinkról, kiadvá- nyainkról, iratkozzon fel hírleve- lünkre!

Ludassy Mária professzor kapta az Atlantisz Könyvkiadó Tengelyi László-díját

Az Atlantisz Könyvkiadó Tengelyi László-díját 2016-ban Ludassy Mária professzor kapta. A díj támogatói Budapest és Frankfurt am Main (2015-ben a Francia Intézet és az Allianz Stiftung) A díjat 2017. március 23-án adtuk át az Atlantisz Könyvszigeten.

A díj okiratának szövegéből: Az Atlantisz Könyvkiadó Tengelyi László-díját 2016-ban Ludassy Mária professzor asszonynak ítéljük
filozófiai műveiért és a francia filozófia klasszikusainak magyar nyelvre fordításáért. A magyar olvasó évtizedek óta jelentős részben az ő művei, egyetemi órái és fordításai által ismerkedhet meg a XVIII. század francia filozófiájával, társadalmi vitáival és e szellemi kultúra mai elevenségével.
A díj Ludassy Mária nemzedékek műveltségét meghatározó, kiemelkedő tanári, szerzői és fordítói munkáját köszöni meg.

A nagy életművet alkotott filozófusról és tanárról, az Atlantisz Könyvkiadó egyik alapítójáról és szerzőjéről elnevezett Tengelyi László-díj Kalmár János szobrászművész bronzszobra mellett dotációval jár. A 2016. évi díj fedezetéhez hozzájárult Budapest főváros és Frankfurt am Main városa.

A Tengelyi-díj 2017. március 23-i átadásán megjelentek Frankfurt és Budapest főpolgármestereinek, a Budapesti Francia Intézet és Németország Budapesti Nagykövetségének képviselői is.
Nyomtatás |  Továbbküldés |  Vissza a tetejére 


Az Ön véleménye

Belépés


Megjelent köteteink

ajanlokep

Lapozzon bele!

Sorozataink

Támogatóink


Részletes kereső
Könyvrendelés Címlap Részletes keresés Az Atlantisz könyvei Megjelent kötetink Sorozatok szerint Szerzők szerint Boltunkból azonal elvihető Szerzők szerint Cím szerint Témakör szerint Külföldi könyvbeszerzés Külföldi könyvkiadók Egyedi megrendelések Vásárlási tudnivalók Vásárlási tájékoztató Kedvezmények Miért az Atlantisz? Gyors import, kedvező ár Sürgős rendelések Különleges beszerzések A rendelés módjai Impresszum, kapcsolat Kapcsolatfelvétel Fejlesztés, grafika Hírek, események Hírek Atlantisz könyvkiadó Atlantisz könyvprogram The Atlantisz Publishing House Könyveink Az Atlantisz Könyvsziget Recenziók időrendben Szerzőink Munkatársaink Védnökeink és támogatóink Mentsen könyvet! Könyvkiadónk története Fotógaléria Kiemelt külföldi partnereink Letöltheto anyagok Sorozatok borítói Plakátok Panorámafotók Háttérképek Képernyővédő
Vissza a lap tetejére